Nega za Usne

2,280 rsd

 

Opis

Nova učvršćujuća nega za usne iz BIODROGA asortimana nudi koktel sastojaka najvišeg kvaliteta u cilju specijalne nege usana. .

Jedinstvena nega : Formulacija preparata za intenzivnu negu sa kompleksom sačinjenim od dragocenih ulja i prirodnih voskova. D-Panthenol umiruje iritirane i suve usne, ojačava hidratacijsku barijeru, rehidrira i štiti od spoljašnjih uticaja. Suprotstavlja se upalnim procesima, smanjuje svrab i umiruje iritacije.

Anti Age za usne – za mladalački sjaj i jedrinu : Ekstrakt parakresa je moćni sastojak koji deluje kao forma biljnog botoxa. Relaksira ekspresivnu muskulaturu oko usana, tako da linijice i bore izgledaju pliće. Vitamin E promoviše obnovu ćelija nežne kože usana, čineći ih nežnijim i u isto vreme sprečavajući prve znakove starenja ove posebne regije.

Wow Volumen : BIODROGA je integrisala molecule hijaluronske kiseline u Negu za usne, koji prave nežan film na površini. Ovaj sloj hijaluronske kiseline podržava prirodni faktor hidratacije i čuva usne od gubitka vlage, što ih čini nežnim i voluminoznijim. Ekstrakti citrusa stimulišu mikrocirkulaciju usana, što dodatno doprinosi volumenu.Voćni ekstrakt prijatno osvežava i daje efekat hladjenja po nanošenju. BIODROGA je u ovaj preparat takodje integrisala svetlucave pigmente, koji daju diskretni sjaj, a sve ukupno doprinose izgledu prirodnijih i jedrijih usana.

Dodatne informacije

Sadržaj:

8 g