Top

Leto jeste kalendarski na izmaku, ali je svakako još uvek pravo vreme da svoje lice častite jednim tretmanom koji će vas rashladiti, osvežiti, ali i dati trenutni efekat koji je odmah vidljiv. Za brz i trenutni efekat na svom licu možete se osloniti na naše maske u listu.

Ovo je bila tema naše online prezentacije za naše drage dame i divnu gospodu koji su profesionalci u beauty biznisu. Predstavili smo naše maske u listu koje čine čuda i koje će njihove klijente učiniti zadovoljnim. Naše maske u listu su visoke klase i sadrže veću zapreminu visokokoncentrovanog seruma u odnosu na maske u listu koje se mogu naći u drogerijama. Kako smatramo sebe brendom koji se pozicionira na način da ističe kvalitet kao prioritet, odnosno da je kvalitet ono što želimo da priuštimo svojim klijentima, to iskustvo smo želeli da prenesemo i našim saradnicima.

Dugogodišnji prijatelj Biodroga brenda Mr ph spec. kozmetologije Ivana Pašić je podsetila naše drage kolege koji su sve benefiti ovog tretmana iz svog stručnog ugla. Njeno izlaganje je pratila uživo masaža El Florage, koju je izvodila Mirjana Petković, vlasnik i direktor kompanije Formoze Flori, zvaničnog distributera brenda Biodroga. Masažu smo radili sa ampulom “Plava orhideja”, a kako bismo pojačali dejstvo i dobili osvežavajući efekat koji će biti dugotrajan u ovo letnje vreme za kraj smo stavili masku u listu “Plava orhideja”, koja se drži na licu desetak minuta.

Naši dragi saradnici koji su prisustvovali prezentaciji i na taj način podržali naš trud da ostanemo u kontaktu i ne zaboravimo jedni na druge u ovo vreme pandemije, su ostvarili popust na proizvode brenda Biodroga.

v

Pratite nas na društvenim mrežama:
You don't have permission to register

Reset Password