Ultrazvučni-piling-lica

Ultrazvučni piling lica

adminids Comments 0 23/04/2019

Ultrazvučni piling lica predstavlja inovativni tretman za čišćenje lica.

Na postoji savršeno lice, već postoji savršena nega kože koje se pridržavaju pripadnice lepšeg pola. Naime, brz način života, previše briga i stalni stres negativno se odražavaju na čitavo telo, a naročito na kožu. Ona je prva na udaru kako spoljašnjih uticaja, tako i psihofizičkog stanja našeg organizma. Te ne čudi što se na njoj pojavljuju tragovi u vidu ružnih fleka, bora, tankih linijica…

Srećom, lepo lice i zdrava koža nisu više samo san. Brojni medicinski tretmani lica omogućavaju da imate svež izgled i otklonite sve znake starenja. Među njima se posebno izdvaja ultrazvučni piling lica.

Šta podrazumeva ultrazvučni piling lica otkriva vam u ovom blogu estetski centar Beograd, Formoze Flori.

Ultrazvučni piling lica je idealna zamena za klasično čišćenje lica

Tokom vremena na koži se stvara izumrli sloj ćelija. On ne samo da narušava našu lepotu, već može da izazove brojne probleme, uključujući akne i bubuljice.

Da bi se mrtav sloj otklonio nisu dovoljne kreme i preparati koje koristimo svakog dana, već nega tela mora da obuhvati i piling, kao sredstvo za dubinsko čišćenje.

Sa napretkom kozmetičke industrije pojavili su se različiti pilinzi koji se koriste prema tipu i stanju kože. Međutim, jedino je ultrazvučni piling lica najnežniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije.

Ultrazvučni piling

Zahvaljujući specijalnoj aparaturi koža je očišćena od površinskih, ali dubokih nečistoća, odstranjen je mrtvi sloj ćelija i pore su otvorene. Na taj način povećana je vlažnost, poboljšano je obezbeđivanje kiseonika i važnih hranljivih materija i vraćen mladalački izgled. Ujedno, koža je potpuno spremna za dalje tretmane.

Koje se prednosti ultrazvučnog pilinga lica u odnosu na druge vrste?

Ultrazvučni piling lica je neinvanzivna, bezbolna metoda koja čisti kožu bez ikakve agresije. I dok je za hemijski piling lica potrebna ne samo priprema, već i posebna pažnja nakon, ovu metodu možete izvoditi bilo kada tokom godine, bez opasnosti od razvoja posttraumatske pigmentacije kože ili drugih neželjenih komplikacija.

Ultrazvučni piling lica može se vršiti na bilo kom tipu kože. Zbog nežnog, a efektnog dejstva preporučuje se, pre svega, kao nega osetljive kože. Odnosno, idealan je tretman za kožu sklonu pucanju kapilara i alergijskim reakcijama.

Takođe, ultrazvučni piling lica ne spada u abrazivne tehnike koje “zarobljavaju“ mrtvu kožu. Samim tim je najbezbedniji tretman koji uspešno rešava mnoge estetske nedostatke – počev od akni i bubuljica, preko bora i opuštene kože, pa do crvenila i hiperpigmentacije na koži.

Ultrazvučni piling lica pruža dugotrajne efekte!

Ultrazvučni piling lica se izvodi posebnim aparatom koji na vrhu ima špatulu. Upravo se njenim ultrazvučnim vibracijama frekvencije 27Hz vrši uklanjanje viška sebuma i površinskog sloja kože. Dok se kanali lojnih i znojnih žlezda otvaraju.

Ovaj uređaj, istovremeno, vrši masažu lica, pospešujući cirkulaciju i stvaranje kolagena i elastina. Pa možemo slobodno da kažemo da je značajno sredstvo kada su tretmani za podmlađivanje u pitanju.

Dodatna prednost: ultrazvučni piling lica je preporučljiv za sve uzraste, kako kod žena, tako i kod jačeg pola.

Tretman za crvenilo i kuperozu

Ukoliko do sada niste osetile blagotvorni efekat ovog pilinga, onda je pravi trenutak da častite sebe. Posetite estetski centar u Beogradu, Formoze Flori, jer vas tamo čeka stručno i ljubazno osoblje koje će vašoj koži podariti najbolji tretman.

0 Comments

Оставите одговор