Tretmani za podmlađivanje

Tretmani za podmlađivanje u estetskom centru Formoze Flori

adminids Comments 2 25/02/2019

Tretmani za podmlađivanje vraćuju mladalački sjaj vašem licu.

Lepo i negovano lice san je svake žene. Ukoliko je vaša dnevna nega kože pravilna, ovu želju nije teško ostvariti.

Međutim, ma koliko se trudimo, postoji situacija u životu koju je nemoguće izbeći. Naime, pre ili kasnije, svako od nas će proći kroz prirodni proces starenja. Sa njim dolaze brojne promene u čitavom organizmu, a najpre je na udaru koža lica. Prvi znaci se javljaju već u 3. deceniji života, da bi vremenom postajali izraženiji.

Iako starenje ne može da se izbegne, zahvaljujući razvoju nauke i tehnike može da se uspori. Osim brojnih preparata, među kojima se posebno izdvajaju Biodroga kreme, postoje i tretmani za podmlađivanje, koji čudotvorno brišu bore sa lica.

Estetski centar Beograd, Formoze Flori otriva vam koji su najdelotvorniji tretmani za podmlađivanje.

Najpopularniji tretmani za podmlađivanje u 21. veku

Mezoterapija je razvijena sredinom 20. veka, a bila je namenjena za lečenje bola, sportskih povreda i degenerativnih oboljenja. Zahvaljujući efektu koji pruža u otklanjaju brojnih problema na koži, poslednjih godina je postala najtraženiji anti-age tretman.

Mezoterapija lica, zapravo, predstavlja ubrizgavanje koktela koji ne samo da podmlađuju kožu, već joj daju intenzivniju hidrataciju i zaštitu. To znači da ona uspešno otklanja bore, fleke, akne, ožiljke. Zatim ublažava pojavu opuštene kože i otečenosti oko očiju, a može da stimuliše i rast kose.

U zavisnosti od problema i mesta tretiranja primenjuje se i različita koncetracija hijаluronske kiseline, enzima, minerala i vitaminskih kompleksa u koktelu. Tako, na primer, kokteli sa tonizirajućim efektom doprinose stvaranju novog kolagena. Dok koktel sa koncentracijom botoksa koriguje mimične bore.

Obično se pre mezoterapije, obavlja još jedna tretman – mikrodermoabrazija lica. Reč je dijamantskoj sondi koji se koristi za piling kako bi se otklonio površinski sloja izumrlih ćelija i omogućio bolji prodor koktela.

Tretmani za podmlađivanje donose revoluciju u estetici

Dermapen je najsavremenije sredstvo kada su tretmani za podmlađivanje u pitanju. Ovaj revolucionarni uređaj u obliku olovke na svom vrhu ima mnoštvo mikroiglica. Upravo njihovim ubodima nastaje površinsko oštećenje kože koje prilikom zarastanja podstiče proizvodnju kolagena i elastina. Vremenom, koža postaje osvežena i sjajna, sa boljim tonusom i bez bora.

Dermapen

Treba napomenuti da je dermapem bezbolni tretman. Iglice su veoma tanke, sa mogućnošću podešavanja dužine. Na taj način je olakšan pritup svim delovima lica, pa nećete osetiti bilo kakvu nelagodu prilikom uboda, niti postoji opasnost od komplikacija. Dodatna prednost je kraće vreme oporavka u odnosu na druge tehnike.

Preporučuju se i osobama mlađim od 30 godina

Radiotalasni lifting lica je potpuno neinvazivni tretman koji se vrši pomoću visokofrekventnih talasa. Oni stimulišu mikrocirkulaciju, pa se koža oslobađa svih toksina i viška vode, podstičući istovremeno proizvodnju novog kolagena.

Rezultati su zaista neverovatni. Ne čudi što se ovaj tretman smatra nehirurškom zamenom za face lifting. S obzirom da je potpuno bezbedan može se izvoditi i na mlađim osobama, već od 25. godine, kao preventiva. Dok kod starijih uspešno otklanja već vidljive bore.

Ukoliko želite da podmladite svoju kožu posetite estetski centar u Beogradu Formoze Flori. Pored navedenih, u ponudi su i medicinski tretmani lica i masaže tela, koje obavlja stručni tim viših kozmetičara i viših fizioterapeuta.

 

 

Оставите одговор