Tretmani sa kiseonikom

Tretmani sa kiseonikom u estetskom centru Formose Flori

adminids Comments 0 10/04/2019

Tretmani sa kiseonikom pružiće vašoj koži savršenu negu.

Žensko telo je nepresušni izvor inspiracije muškarcima. I dok jednu ističu da su vitke noge glavni atribut pripadnica lepšeg pola, drugi, pak, smatraju da je to raskošni dekolte. Dok trećima pažnju privlače zavodljive usne. Ipak, svi oni se u jednom slažu – svilenkasta i lepa koža lica je neodoljiva!

Upravo je ona odlika prave dame i najbolji dokaz da zdrava koža pleni neverovatnom prefinjenošću i šarmom, koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Nažalost, koža lica je pod direktnim uticajem svih štetnih faktora iz spoljašnje sredine. Da bi izgledala savršeno u svakom trenutku neophodna je pravilna kućna nega kože, ali i redovni medicinski tretmani lica.

Estetski centar u Beogradu, Formoze Flori vam otkriva neverovatni efekat koji donose tretmani sa kiseonikom.

Tretmani sa kiseonikom postali su veoma popularni širom sveta

Kiseonik je najvažniji element u prirodi. Bez njega, zapravo, nema ni života na planeti, pa  ne čudi što su naučnici od davnina nastojali da iskoriste njegovo blagotvorno dejstvo.

Tretmani sa kiseonikom prvobitno su bili namenjeni za lečenje. Još u 18. veku Beddoes je postavio teorijske temelje za primenu oksigenoterapije.

Međutim, oni svoju popularnost u kozmetici duguju otkriću hiperbarične komore, sredinom 20. veka. Vrlo brzo je utvrđen uticaj ovog elementa na čitav organizam, uključujući i kožu. Naime, nakon boravka u hiperbaričnoj komori koža postaje mekana i sjajnija.

Tretmani sa kiseonikom

S obzirom da je terapija u hiperbaričnoj komori veoma skupa, razvijeni su razni, pristupačniji, preparati sa istim efektom. Među njima se posebno izdvajaju Biodroga proizvodi sa kiseonikom koji pružaju maksimalne rezultate.

Tretmani sa kiseonikom rešavaju mnoge probleme na koži

Dugi boravak u zatvorenim prostorijama, stres, nedostatak sna, kao i preterano sunčanje ostavljaju tragove na koži, i sam proces starenja dovodi do nedostatka kiseonika. Prema istraživanjima već u 30-im godinama obogaćenost kože kiseonikom pada za 25 odsto. Dok u zrelom dobu koža dobija čak 50 odsto manje kiseonika. Kao rezultat toga dolazi do dehidratacije, smanjene elastičnosti i pojave bora.

Takođe, nedostatak kiseonika izaziva taloženje bakterija i mikroorganizama u porama. Samim tim koža postaje manje otporna na iritacije, te se javljaju miteseri i akne.

Najbolje rešenje za otklanjanje ovih problema jesu tretmani sa kiseonikom. Ne samo da eliminišu mrtvi sloj kože, već podstiče regeneraciju zdravih ćelija.

Nakon upotrebe kiseonika koža izgleda sveže, čisto i zdravo, bez ikakvih tragova umora i podočnjaka. Ujedno, vraćena joj je elastičnost i mladalački izgled. Pa mnogi stručnjaci naglašavaju da je kiseonik nezamenjiv kada su tretmani za podmlađivanje u pitanju.

Kako se vrše tretmani sa kiseonikom?

Estetski centar Beograd, Formoze Flori za tretman sa kiseonikom koristi isključivo Biodroga kreme, maske, losione i druge preparate za negu.

Tretmani sa kiseonikom

Prvi korak je čišćenje lica kako bi se koža pripremila za tretman. Zatim se vrši piling koji obezbeđuje bolji prodor krema. Enzyme Peeling Powder ima i dodatno dejstvo. Odnosno njegovom upotrebom bore, ožiljci i pigmentni poremećaji se smanjuju.

Nakon pilinga sledi specijalna Biodroga masaža lica. Poslednji deo tretmana obuhvata upotrebu proizvoda iz Oxygen formula linije koji sadrže kiseonik – Oxygen Formula Eye Care i Oxygen Formula 24h Care.

Ukoliko želite da svojoj koži podarite najbolji tretman sa kiseonikom posetite Formoze Flori.

 

 

0 Comments

Оставите одговор