Tretmani lica Beograd – Pružite vašoj koži luksuz koji zaslužuje

adminids Comments 2 14/11/2018

Tretmani lica Beograd – Formoze Flori otkloniće svaki problem na vašoj koži.

Lice je najlepši deo ljudskog tela. Ono je prva asocijacija na neku osobu.

Na žalost koža lica je konstantno izložena negativnim vremenski prilikama, zagađenju iz vazduha, sunčevom zračenju, duvanskom dimu u zatvorenim prostorijama i mnogim drugim spoljašnjim uticajima. Na nju deluju i unutrašnji faktori. Stres, nedovoljno sna i loša ishrana samo su neki od njih. Ako se tome dodaju ostaci šminke na koži, koji zapušavaju pore, pojava mitisera, bubuljica, akni i pigmentacije je neizbežna.

Tretmani lica Beograd

Vremenom, svi ovi negativni faktori dovode do prevremnog starenja, te da bi vaše lice bilo sveže, sjajno i bez bora potrebna je redovna nega kože. Ona obuhvata svakodnevnu upotrebu odgovarajućih preparata za vaš tip kože.

Pored kućne nege, za lep izgled obavezni su i tretmani lica Beograd koje preporučuje estetski centar Beograd, Formoze Flori.

Tretmani lica Beograd – Nega lica postoji od davnina

Žene su tokom istorije težile da očuvaju svoju prirodnu lepotu. Nega tela je predstavljala poseban ritual.

Najstariji tragovi o tome potiču iz Drevnog Egipta. Bogati građani su koristili razne maske za lice kao glavne tretmane. Tako je poznata kraljica Kleopatra dva puta nedeljno nanosila masku od morskih algi kako bi očistila kožu.

U Starom Rimu žene su koristile bilje, ulja i med kao tretmane. Dok je u Kini je primenjivan tretman 24-karatnim zlatom. Njegov savremeni oblik danas važi za najluksuzniju negu koja je popularna širom sveta.

U doba kraljice Elizabete I bleda koža je bila odraz lepote, pa su korišćeni razni proizvodi i tretmani kojim bi se postigao gotovo neprirodno svetao ten.

Pravi bum tretmani lica doživeli su u doba industrijske revolucije. Naime, sa porastom platežne moći javila se potreba za komercijalizacijom preprata za negu tela. Što je početkom 20. veka dovelo do nastanka brojnih beauty kuća, a među njima vodeća je nemačka kozmetika, Biodroga čiji proizvodi predstavljaju inovaciju kada su tretmani lica u pitanju.

Zahvaljujući estetskom centru Formoze Flori tretmani lica se baziraju upravo na proizvodima ovog čuvenog brenda.

Najtraženiji tretmani lica

Tretmani lica Beograd obuhvataju čišćenje, piling, maske, upotrebu Biodroga kreme i drugih proizvoda sa ciljanim delovanjem i masažu.

Tretmani lica Beograd

 

Razvojem nauke i tehnike nastaju novi aparati za negu lica i tela. Estetski centar Formoze Flori prati najnovije trendove kako bi ispunio sva očekivanja svojih klijenta, te tretmani lica Beograd nude rešenje za svaki problem na koži.

Hemijski piling lica čini osnovu današnje nege. Može se koristiti kao samostalni tretman ili uvod za druge procedure, kao što su mezoterapija lica i tretmani ožiljaka. Bez njega se ne mogu zamisliti ni mnogi anti aiging tretmani lica.

Pravu revoluciju čine prp tretmani lica koji prirodnim putem utiču na stvaranje novog kolagena u koži. Dok radiotalasni lifting lica i dermapen otklanjaju brojne nedostatke na licu. Počev od bora i kesica oko očiju, pa do opuštene kože i hiperpigmetacije.

Tretmani lica sa kiseonikom

Upotreba preprata na bazi formule sa kiseonikom poslednjih godina je veoma popularna u mnogim zemljama, pa i kod nas. Zapravo, ovi tretmani lica Beograd spadaju u veoma tražene procedure.

Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za život. On pozitivno utiče na svaki deo tela, uključujući i kožu lica.

Tretman sa kiseonikom utiče na bolje funkcionisanje ćelija kože, te umornu i bledu kožu čini svežom i rumenom.

Pre nanošenja maske obavezno je čišćenje i piling sa Enzymatic exfoliating powder kojim se otklanjaju mrtve ćelije sa površine kože. Zatim se na suvu kožu nanosi Vitamin Concentrate kako bi se lice pripremilo za masažu. Blagotvorni efekat masaže pospešen je Biodroga kremama na bazi oxygen formule. Zatim sledi Vitamin Honey Mask koja podstiče razmenu kiseonika i oporavlja umornu kožu. Poslednji deo tretmana čini nega kože lice i područja oko očiju odgovarajućim kremama sa kiseonikom. One ne samo da otklanjaju umorni izgled, već pružaju potrebnu hidrataciju i zaštitu vašem licu.

Posetite estetski centar Formoze Flori i za samo 60 minuta naši stručnjaci učiniće da vaše lice ponovo “diše“.

 

Оставите одговор