Tretman hidratacije za muškarce

Tretmani hidratacije za muškarce

adminids Comments 0 23/12/2018

Tretmani hidratacije za muškarce podariće neophodnu negu koži.

Ranijih decenija vladalo je mišljenje da su medicinski tretmani lica namenjeni isključivo ženama.

Vremenom, ovaj trend zamenjen je slikom modernog muškarca koji vodi računa o svom izgledu. To podrazumeva ne samo urednu garderobu, već i lepu i zdravu kožu.

Zahvaljujući napretku kozmetičkih preparata za muškarce, omogućena im je adekvatna nega kože prema tipu. Ali, jedino stručni tretmani lica i tela za muškarce mogu da reše probleme sa kojima se suočava jači pol.

Tretman hidratacije za muškarce

Koliki značaj ima tretman hidratacije za muškarce otkriva vam estetski centar Beograd, Formoze Flori.

Zašto je važan tretman hidratacije za muškarce?

Muškarci su, kao i žene, izloženi konstatnom stresu i negativnim uticajima iz spoljašnje sredine. Oštar vazduh i zagrejene prostorije zimi, kao i sunčanje i rad klime leti negativno utiču na čitavu kožu. S obzirom da je lice najizloženije, na njemu će se prvo primetiti promene.

To znači da ni muškarci nisu povlašćeni kada je u pitanju nastanak bora. Čak, stručnjaci naglašavaju da njihova koža više “trpi”. Svakodnevno brijanje i korišćenje losiona na bazi alkohola mogu da stvore crvenilo i iritaciju. U tom slučaju neophodna je nega osetljive kože.

Nemačka kozmetika, Biodroga ima posebnu liniju blagih proizvoda namenjenih ovom problemu.

Tretmani hidratacije za muškarce imaju glavnu ulogu za meko i nežno lice

Pod uticajem hormona testosterona koža muškaraca ima drugačiju strukturu. Ona je za oko 25 odsto deblja od kože lepšeg pola. Duboki sloj je bogatiji vlaknima kolagena i elastina, što licu muškaraca daje zategnutiji i čvršći izgled. Samim tim se i bore javljaju tek nakon 30. godine.

Tretman hidratacije za muškarce

Međutim, kada se jednom pojave prvi znaci starenja kod muškaraca, oni brže napreduju i izraženiji su nego na licu žena.

Takođe, muškarci imaju više lojnih žlezda. Prema tome i više pora, kao i veću sklonost za pojavu akni i mitisera.

Imajući ovo u vidu, možemo slobodno da kažemo da tretman hidratacije za muškarce čini osnovnu negu.

Tretmani  za muškarce u estetskom centru Formoze Flori

Poslednjih godina sve je veći broj muškaraca koji je posećuju salone lepote. Nekadašnji stid i predrasude ostavljeni su po strani kako bi u prvom planu bilo negovano lice i telo.

Za razliku od svakodnevne upotrebe preparata kod kuće, tretman hidratacije za muškarce izvodi se isključivo od strane obučenog osoblja.

Tretman hidratacije za muškarce

Upravo takve uslove svojim klijentima pruža estetski centar Formoze Flori. Prijatni ambijent opustiće i muškarce koji se prvi put susreću sa tretmanom. Dok dugogodišnje iskustvo i vrhunski Biodroga proizvodi pružaju maksimalne efekte.

Tretmani hidratacije za muškarce počinju čišćenjem kako bi se koža pripremila. Sledi AHA Facial Peeling sa Alfa Hidroksi kiselinom. On pruža intenzivno čišćenje kože, što je uslov za njen svež izgled.

Sledeći korak jeste primena Moisture Plus koncentrata koji pruža bogatu hidrataciju i štiti kožu od ponovnog gubitka vlažnosti Čuvena Biodroga masaža ima blagotvorni efekat omogućavajući bolju apsorpciju preparata.

Za regeneraciju i oslobađanje od stresa, kao i dubinsku hidrataciju, tu je Power Moist maska. Formula na bazi ekstrakta korena maline, ulja makadamije i ekstrakta kajsije umiruje kožu i vidno ublažava bore. U završnom delu lice se tretira odgovarajućim Biodroga kremama.

Najbolji tretmani hidratacije za muškarce kod nas nudi estetski centar Formoze Flori.

0 Comments

Оставите одговор