Šta podrazumeva nega kože

Šta podrazumeva nega kože?

adminids Comments 0 13/02/2019

Šta podrazumeva nega kože? Pitanje koje često postavljaju pripadnice lepšeg pola.

San svake dame je savršeno telo, a, pre svega, blistava koža. Nažalost, mnoge od nas su se bar jednom u životu susrele sa nekim problemom na koži. Pod dejstvom negativnih spoljašnjih faktora nije redak slučaj da dolazi do iritacija i isušivanja, dok stres i loš način života izazivaju prevremno starenje, ali i pojavu akni i bubuljica.

Čak i dame koje imaju prirodno lepu kožu, moraju je pravilno negovati kako bi sačuvale mladalački sjaj.

Šta podrazumeva nega kože

Šta podrazumeva nega kože otkriva vam estetski centar u Beogradu, Formoze Flori.

Šta podrazumeva nega kože – dnevna rutina

Razvoj tehnike i tehnologije doprineo je velikom napredovanju kozmetičke industrije. Gotovo da nema oblasti kao što je ova sa tako raznovrsnom ponudom preparata. Upravo mnoštvo krema, losiona, tonika i seruma mogu dodatno da nas zbune prilikom izbora. Naročito ako nismo sigurne kakav tip kože imamo. S obzirom da upotreba neadeakvatnih proizvoda može da nanese štetu, dilema: “šta podrazumeva nega kože” polazi od njenog tipa.

Najbitniji proizvod jeste odgovarajuća krema. Ona pruža dnevnu dozu hidratacija i održava prirodnu ravnotežu, tako da koža izgleda odmorno i sveže. Ujedno, predstavlja savršenu podlogu za vaš make up.

Da bi koža bila zdrava i lepa, mora biti čista. Na taj način uklanjate ne samo šminku, već i znoj, sebum, i prljavštinu. Što znači da je svakodnevno čišćenje obavezno, bez obzira da li ste u toku dana koristile make up.

Najbolji izbor jesu Biodroga proizvodi. Čuvena nemačka kozmetika je prepoznatljiva po upotrebi najkvalitetnijih sastojaka, kao i inovativnim formulama širokog spektra. Pa ćete ovde vrlo lako pronaći sve što je potrebno vašem tipu, čak i ako je u pitanju nega osetljive kože.

Šta podrazumeva nega kože – nedeljna pažnja

Pored dnevnih rituala, koži je potrebna i dubinska nega. Nedeljnim korišćenjem maske otklanjate mrtvi sloj i podstičete mikrocirkulaciju, te je koži vraćena prirodna ravnoteža.

Kako sadrže do 5 puta više aktivnih sastojaka od drugih proizvoda za negu, maske za lice ciljano deluju na probleme na koži, kao što su pojava bora, dehidratacija, akne… Takođe, one otklanjaju tragove umora pružajući brze i vidljive rezultate nakon upotrebe.

Šta podrazumeva nega kože

U zavisnosti od potrebe možete izabrati Biodroga sheet maske za lice. WHITE TRUFFLE ANTI-AGE SHEET MASK otklanjanje bora, BLUE ORCHID MOISTURE SHEET MASK hidrira kožu, dok joj LUXURIOUS GRAPE SHEET MASK vraća mladalački sjaj. Za iritaciju, crvenilo i neprijatni osećaj zatezanja koristite DE-STRESS ALGAE SHEET MASK.

Šta podrazumeva nega kože – tretmani lica

Pitanje: “šta podrazumeva nega kože” ne odnosi se samo na pravilno kućno održavanje. Da bismo imale savršen ten neophodna je mala pomoć stručnjaka.

Naime, vašoj koži su potrebni i medicinski tretmani lica. Jedinstvena kombinacija najsavremenije tehnike i procedura, kao i znanje profesionalnog osoblja obezbeđuju intenzivniju negu od vaše dnevne rutine.

Šta podrazumeva nega kože

Estetski centar Beograd, Formoze Flori je pravo mesto kako za dame tako i za pripadnike jačeg pola. Dugogodišnje iskustvo, konstatno usavršavanje, posvećenost svakom klijentu i upotreba najkvalitetnijih Biodroga preparata garantuju maksimalni efekat.

Nemojte da dozvolite da vaša koža pati, podarite joj specijalnu negu koju nude Formoze Flori tretmani lica Beograd.

0 Comments

Оставите одговор