Regeneracija-i-hidratacija-kože

Regeneracija i hidratacija kože

adminids Comments 0 09/05/2019

Regeneracija i hidratacija kože je neophodna, posebno nakon duge i hladne zime.

Baršunast ten nije samo zasluga genetike. Zdrava koža je, pre svega, rezultat naših životnih navika. Kako lepota dolazi iznutra, prvi korak jeste pravilna ishrana obogaćena vitaminima i mineralima. Zatim, dovoljno sna i fizička aktivnost oporavljaju kožu i daju joj energiju.

Nemojte da zaboravite da je nega kože jedan od najvažniji faktora koji utiču na njen izgled. Ona podrazumeva upotrebu adekvatnih preparata prema tipu i stanju kože, godinama starosti, ali i životnom stilu. Međutim, pored svakodnevne rutine, regeneracija i hidratacija kože zahteva dodatnu pažnju, koju mogu da pruže jedino medicinski tretmani lica u estetskim centrima.

Zašto je važna regeneracija i hidratacija kože?

Svi jedva čekamo da stignu prolećni dani kako bismo uživali u toplim sunčevim zracima. Nažalost, mnogi zaboravljaju da je naša koža tokom zime “pretrpela” nalete hladnog vetra, mraz, kao i suve, zagrejene prostorije. Svi ovi spoljašnji uticaji deluju stresno na nju. Pa je potrebna pojačana regeneracija i hidratacija kože kako bi bila spremna za izlaganje suncu.

Takođe, sunčanje dovodi do većeg isušivanja i oštećenja kože. Što je glavni uzrok sivkastom tenu, preranom starenju, kao i pojavi ozbiljnih zdravstvenih problema. Zato možemo slobodno da kažemo da je regeneracija i hidratacija kože ulaganje u budućnost, jer time vaša koža čuva svež i mladolik izgled dugo godina. Ujedno, oslobađena je akni, toksina i štetnih materija, koji onemogućavaju njeno normalno funkcionisanje.

Estetski centar u Beogradu

Koji tretmani pružaju najbolju regeneraciju i hidrataciju otkriva vam estetski centar u Beogradu, Formoze Flori.

Intenzivna regeneracija i hidratacija kože

Tretmani povišene hidratacije su neophodni kada je u pitanju nega suve kože. Mada se mogu primenjivati na svakom tipu kože koja je dehidrirana.

U osnovi ovog tretmana su Biodroga proizvodi, tj. posebna linija “Intense Moisture formula”. Zahvaljujući jedinstvenom bioaktivnom kompleksu sa specijalnim molekulima biljnog porekla Madecassoside poboljšan je transport vode unutar kože. Dok hijaluronska kiselina omogućava dugotrajno zadržavanje vlage.

Samim tim, umorni izgled lica nestaje, a bore i sitne nepravilnosti potpuno su regenerisane.

Repaircell Protection tretman

Već 80 godina nemačka kozmetika Biodroga je inovator na polju nege. Pravu revoluciju doneo je Repair Complex na osnovu kog je razvijena i Repair Cell Protection linija.

Aktivni sastojci formule stimulišu prirodne funkcije kože i podstiču njeno obnavljanje. To znači da ovaj tretman ima trostruki efekat – osvežava kožu, popravlja oštećenja i povećava otpornost kože, pa je ona zaštićena od nastanka bora i negativnog uticaja slobodnih radikala.

Pored celodnevne nege, regeneracija i hidratacija kože se odnosi i na nežni predeo oko očiju. Kombinacija peptida i ekstrakta matične ćelije alpske ruže povećava elastičnost kože oko očiju, omogućavajući brzi anti-age efekat.

Hidratacija kože kao priprema za sunčanje

Bliži se leto, pa je pravi tretnutak da vašu kožu pripremite za boravak na moru. U tome vam može pomoći Energize Perfect tretman.

Formula na bazi zelene kafa obezbeđuje očuvanje vlage, kao dugoročne hidratacije. Vitamin E i Pro-Matrix peptidi podstiču delovanje unutar vezivnog tkiva, pa su postojeće linije i bore redukovane, dok je nastanak novih sprečen.

Tretmani za hiperpigmentisanu kožu

Ovaj tretman daje energiju licu, budeći umorne ćelije. Njegova regenarativna moć posebno se ističe nakon izlaganja UV zracima, po čemu se izdvaja od drugih tretmana.

Sačuvajte svežinu i lep izgled svoje kože, posetite estetski centar Beograd, Formoze Flori.

 

0 Comments

Оставите одговор