Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica – Podmladite svoju kožu

adminids Comments 2 04/07/2018

Radiotalasni lifting lica predstavlja najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje.

Koža je najveći organ, pa je neophodna i dodatna pažnja. Naročito koža na licu. Vremenom i pod uticajem spoljašnjih faktora koža lica gubi elastičnost, sjaj i tonus. Stručnjaci ističu da već od 25. godine ona počinje da stari i pojavljuju se prve bore.

Savremeni način života i stres podstiču ubrzavanje čitavog procesa, pa se sve više smanjuje proizvodnja kolagena, a ujedno, lice poprima neprirodni ten.

Da bi se što duže očuvala lepota lica, žene širom sveta se podvrgavaju različitim nehirurškim estetskim intervenicija koje su poznate kao anti aiging tretmani lica. Jedna od novih, a efikasnih metoda jeste radiotalasni lifting lica

Estetski centar Formoze Flori otriva prednosti koje donose RF radiotalasni lifting lica.

Šta je radiotalasni lifting lica?

Baš kao i mezoterapija lica, tako i radiotalasni lifting lica je tretman kojim se otklanjaju bore, kesice oko očiju, spušteni kapci i zateže se koža. Naime, njegovom primenom popravlja se kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus. S obzirom da se može izvoditi i oko očiju ima učinkovitost do 40 odsto u smanjivanju masnih jastučića ispod donjeg kapka i dubljih bora smejalica. Dok sitne potpuno nestaju.

Radiotalasni lifting lica

Pored lica uspešno se sprovodi i na telu u cilju smanjivanja i preoblikovanja obima određenih regija.

Radiotalasni lifting lica vrši se najsavremenijom tehnologijom

Radiotalasni lifting lica radi na principu radio frekventnog zračenja. Ova terapija se već 5 decenija koristi u medicini, a u poslednjih 25 godina ima široku primenu u estetskim tretmanima.

Preko male sonde, uređaj ispušta visokofrekventne elektromagnetske talase. Njihova toplota stimuliše elastična vlakna u koži i podstiče proizvodnju elastina i kolagena. Na taj način zateže kožu i daje joj blistavost i svežinu.

Radiotalasni lifting lica

Sa razvojem tehnike i tehnologije, napredovao je i uređaj za radiotalasni lifting lica. Razvoj je bio usmeren, pre svega, na povećanju dubine delovanja, smanjenju neželjenih efekata tretmana i postizanju vidljivih efekata korišćenjem manjih snage. Tako da, danas, ovi uređaji predstavljaju najsavremeniju tehniku kada je nega kože u pitanju. Jer, se njome uspešno tretiraju kako površinski, tako dubinski delovi tkiva.

Radiotalasni lifting lica može se vršiti preventivno i pre 30. godine!

Radiotalasni lifting lica spada u bezbolne, neivanzivne tretmane, koji ne zahtevaju anesteziju. Zato se preporučuje i osobama od 25 godina. U tom slučaju postupak je preventivni kako bi se sprečilo starenje. Kod starijih osoba služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Radiotalasni lifting lica

Da bi efekat bio potpun potrebna je serija od 4 do 5 tretmana u razmaku od 2 do 3 nedelje. Naravno, čitav proces zavisi i od stanja kože samog klijenta. Za održavanje postignutog efekta preporučuje se jedan tretman na 2 meseca.

Dodatna prednost ovog lifting je nepostojanje neželjenih efekata, jer se njime stimuliše i ubrzava metabolizam ćelije. A samim tim se podstiče koža da sama stvara elastin i kolagen i vraća svoj mladalački izgled.

Ipak, treba napomenuti da se radiotalasni lifting lica ne preporučuje ljudima koji imaju pacemaker, infekcije na području koji žele da tretiraju. Takođe ne sme se primenjivati kod pacijenata koji boluju od malignih bolesti, psorijaze, prenosivih bolesti, imaju bolest koja sprečava koagulaciju krvi. A nije preporučljiv ni u trudnoći i tokom dojenja.

Estetski centar Formoze Flori u svom timu ima obučene stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Jer mi vraćamo godine unazad!

Оставите одговор