Top
Image Alt

O nama

Formoze Flori

Biodroga Srbija - Formoze Flori d.o.o.

Kozmetički salon Formoze Flori je pre 25 godina počeo sa svojim radom u Čačku. Od male zanatske radnje vremenom je prerastao u centar za ulepšavanje, vodeći u tom delu Srbije. Kroz potragu za inovacijama, kao i kroz interesovanje za zdravu kozmetiku, počeli smo saradnju sa Biodroga brendom iz banje Baden Baden. Brend je tada bio potpuno nepoznat u Srbiji, a mi proteklih 15 godina posvećeno radimo na tome da ovaj visokokvalitetni brend i poseban proizvod predstavimo i približimo našem stanovništvu. Osim što smo zvanični distributeri i uvoznici brenda Biodroga, u našem estetskom centru koristimo isključivo njihove proizvode u tretmanima lica i tela. Na taj način sebe smatramo kompletnim predstavnicima brenda Biodroga u Srbiji.

U samom centru Beograda, u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, kozmetički salon Formoze Flori već skoro dve decenije pruža svojim klijentima vrhunske usluge nege lica i tela.

Biodroga tretmani i masaže u estetskom centru Formose Flori koji se nalazi u centru grada, vam pružaju mogućnost da svoje telo i lice dovedete do savršenstva.

BIODROGA proizvodi su posebno razvijeni za potrebe kozmetičara sa fokusom na dermatologiju, za kozmetičke salone, dermatološke klinike, pre i posle estetsko-plastičnih intervencija.

BIODROGA je profesionalni nemački dermo – kozmetički brand koji postoji već više od 60 godina. Celokupna proizvodnja , od ideje do gotovog proizvoda, odvija se u najpoznatijoj nemačkoj banji Baden-Baden. Pre više od 15 godina kvalitet proizvoda prepoznat je na našem tržištu i od tada je zastupljen u renomiranim kozmetičkim salonima, dermatološkim ordinacijama, estetskim centrima i apotekama sa tendencijom kontinuiranog rasta na tom polju.
Formulacije naših proizvoda se zasnivaju na sinergiji prirodnih sastojaka sa jedne strane i visoko – efikasnih biotehnoloških sastojaka, sa druge strane. Dodatno, Biodroga brand karakteriše izrazita dinamika kada je reč o uvođenju novih sastojaka u skladu sa najnovijim naučnim istraživanjima, a sa ciljem da se poveća efikasnost, ali i tolerancija proizvoda.

BIODROGA MD proizvodi su razvijeni u saradnji sa dermatolozima za potrebe ne–medicinskih tretmana problema kože ili za odgovarajuću negu. Posebno birani sastojci i formulacija preparata iz BiodrogaMD linija proizvoda namenjeni su i prilagođeni različitim problematikama kože. Patološka stanja kože ne mogu biti tretirana Biodroga MD proizvodima već je neophodno konsultovati lekara.

Formoze Flori

AKTUELNOSTI U SVETU LEPOTE

BLOG

v

Pratite nas na društvenim mrežama:
You don't have permission to register

Reset Password