Nemačke kreme

Nemačke kreme kao osnova za dobar tretman lica

adminids Comments 0 23/10/2018

Nemačke kreme su sinonim za kvalitet koji daje najbolje rezultate.

Koža lica je izuzetno osetljiva. Svaki poremećaj u organizmu se prvo odrazi na njoj, te ona dobija sivkasti ton, dehidrirana je, a mogu se javiti i akne i bubuljice.

Takođe, smena godišnjih doba ne pogoduje koži. Tada je potrebna posebna nega kože kako bismo je pripremili za prelazak iz hladnog u toplo i iz toplog u hladno vreme.

NIje redak slučaj da smo i sami krivi za loš izgled kože, jer, preterano izlaganje suncu tokom leta, česte posete solarijumima, kao i agresivni tretmani i preparati koji ne odgovaraju tipu kože, samo su neki od faktora koji utiču na njen izgled. Upravo oni dovode do preranog starenja, pa su pored redovne nege obavezni i anti aiging tretmani lica.

Nemačke kreme

Bez obzira da li tražite samo hidratatnu dnevnu kremu ili anti-age potrebno je da investirate u kvalitetne proizvode čija je efikasnost zagarantovana. Da ne biste gubile vreme u traženju i nasumično birale, tu su nemačke kreme, Biodroga.

Estetski centar Beograd Formoze Flori, vam otkriva zašto je ova nemačka kozmetika provereno najbolja.

Nemačke kreme čine koži blistavom

Zategnuta, mladalačka koža bez bora i baršunasti ten su pravo oličenje lepote, a san svih žena omogućavaju nemačke kreme, Biodroga.

Čuveni brend koristi 50-godišnje iskustvo kako bi stvorio nove i poboljšao postojeće Biodroga kreme. Najsavremenije metode u kombinaciji sa biološkim i biljnim sastojcima predstavljaju savršenu osnovu za tretmane lica.

Odnosno, ove nemačke kreme i serumi su formulisani tako da reše svaki problem na koži – počev od bora i akni, pa do ekcema i hiperpigmentacije. Koliki je njihov blagotvorni efekat najbolje govori podatak da Biodroga proizvodi imaju ključnu ulogu kada su tretmani ožiljaka u pitanju.

Zapravo, luksuzni proizvodi čuvenog brenda ne samo da otklanjaju nepravilnosti, bez iritacije, već i podstiču prirodnu lepotu kože. Na taj način su osigurani maksimalni rezultati uz minimalni napor.

Nemačke kreme, Biodroga – jer vaša koža to zaslužuje

Još 80-ih godina prošlog veka Biodroga je donela pravu revoluciju, stvorivši Repair Complex.

Naime, aktivni sastojci kompleksa su se prvi put našli u jednoj kremi koja je uspela da vrati sjaj oštećenoj koži.

Danas, repair cell protection linija ima neverovatni trostruki efekat – osvežava kožu, popravlja oštećenja nastala UV zračenjem i štiti je od nastanka bora.

Repair Complex stimuliše prirodne funkcije kože uz njenu regerenaciju, dok ekstrakt matičnih ćelija alpske ruže pruža anti-age tretman.

Nemačke kreme

REPAIR + CELL PROTECTION linija obuhvata sve što je potrebno vašoj koži za celodnevnu negu. Pored dnevne i noćne kreme, uključena je i nega područja oko očiju, kao i serum za lice koji zahvaljujući kompleksu peptida povećava sintezu kolagena, a samim tim i elastičnost kože.

Primenom REPAIR + CELL PROTECTION preparata vrlo brzo ćete primetiti impresivne rezultate. Koža je vidljivo bez bora, sveža i vitalnija, te ne čudi što stručnjaci smatraju da su nemačke kreme, Biodroga ulaganje u budućnost vaše kože.

Ukoliko želite da svojoj koži podariti najbolje, posetite estetski centar Formoze Flori, koji je glavni uvoznik Biodroga proizvoda.

 

0 Comments

Оставите одговор