Top
Image Alt

Micro-Needling Tretman (dermapen)

Kako Micro-Needling funkcioniše?

Micro-needling stavara mikro defekte u dubljim slojevima kože. Mehanizam obnove kože je momentalno podstaknut da popravlja ove mikro defekte. Posledično dolazi do momentalnog stimulisanja sinteze kolagena kao i elastina. Ujedno, koža koju bockaju iglice stvara mikro kanaliće koji omogućavaju efikasan prenos aktivnih sastojaka. Posle samo jednog tretmana koža izgleda sveže, jedrije, zategnutije. Proces obnove kože započinje posle samo jednog tretmana i u potpunosti deluje narednih 6-9 nedelja.

Micro-needling je minimalno invazivni postupak, kojem nisu neophodni anestetici, jer uslovljava malu količinu bola. Tretman je bezbedan i efikasan i vidljivo eliminiše nepravilnosti ne samo na licu, već i na telu, gde takođe ima primenu.

Cilj tretmana

Posebno odabrani preparati iz Biodroga MD asortimana kao što su Vitamin C, EGF Serum ili Hijaluron Gel Koncentrat, koje koristimo u ovom tretmanu, učiniće da kožu ne samo podstaknemo na sintezu kolagena, već i da joj omogućimo da primi najbolje aktivne supstance u cilju dugotrajnih efekata.

Cena tretmana

6000 – 12000 dinara u zavisnosti od procedure tretmana.

Posle
Posle
Posle
Pre
Pre
Posle
Posle
Posle
Pre
Pre

v

Pratite nas na društvenim mrežama:
Nemate dozvolu da kreirate nalog

Reset Password