Medicinski tretmani lica

Medicinski tretmani lica u estetskom centru Formoze Flori

adminids Comment 1 20/11/2018

Medicinski tretmani lica predstavljaju posebne tretmane kojima se vrši podmlađivanje, kao i otklanjanje svih problema na koži.

Iako mnogi ljudi smatraju da su oči ogledalo duše, zapravo je to naše lice. Preko kože lica komuniciramo sa drugima i pokazujemo najskrivenije osećanja. Setite se samo koliko su vam puta obrazi porumeneli kada ste se postideli. Ili, pak lice poprimilo bledu boju kada ste bili uplašeni.

To znači da je koža lica naša refleksija na spoljašnji svet, ali i odraz našeg unutrašnjeg stanja. Na njoj se prvo menifestiju sve promene u organizmu, kako psihičke tako i fizičke prirode. Takođe, lice je prvo na udaru svih negativnih faktora iz spoljašnje sredine, te mu moramo posvetiti posebnu pažnju kako bismo imali svilenkastu i zdravu kožu.

Međutim, da li je to, zaista, moguće postići u vreme velike zagađenosti, neadekvantnih preparata i lošeg načina života? Odgovor daju tretmani lica Beograd.

Estetski centar Beograd, Formoze Flori u ovom blogu vam otkriva koliki značaj imaju medicinski tretmani lica.

Medicinski tretmani lica se razlikuju od klasičnih kozmetičkih procedura

Svi želimo da naše lice bude mlado i lepo. Pravilna nega kože je ključni deo na putu do ovakvog lica. Međutim, ona nije uvek dovoljna. Da bismo imali savršen ten bez ikakvih nedostataka potrebna nam je pomoć stručnjaka.

Naime, medicinski tretmani lica se izvode isključivo u estetskim centrima za medicinsku negu i od strane medicinski obučenog osoblja. Pri čemu se koriste najkvalitetniji preparati, sprecijalno razvijeni za ovu namenu. Upravo je takva nemačka kozmetika, Biodroga.

Medicinski tretmani lica

Klasični tretmani se baziraju na mehaničkom čišćenju. Ova bolna procedura može da dovede do podliva, ožiljaka, pa i hiperpigmentacije. Za razliku od njih, medicinski tretmani lica predstavljaju skup najsavremenijih tehnika za poboljšanje ne samo izgleda, već i zdravlja kože. Odnosno, oni obuhvataju sve standardne korake – čišćenje lica, piling, ekstrakciju i hidrataciju, ali na intenzivnijem nivou.

Medicinski tretmani lica se mogu primenjivati na svakom tipu kože

S obzirom da se izvode tek nakon pregleda specijaliste dermatologa, medicinski tretmani lica spadaju u strogo kontrolisane procedure. Svakom klijentu pristupa se individualno, pa na osnovu utvrđenog stanja kože primenjuje se i odgovarajuća procedura. Što znači da oni mogu biti značajni anti aiging tretmani lica, ali i sredstvo za otklanjanje ekcema, akni, ožiljaka.

Medicinski tretmani lica spadaju u neagresivne metode. Potpuno su bezbolni, a ipak imaju maksimalnu efikasnost. Njihova glavna prednost jeste da se mogu izvoditi na svakom tipu kože. Čak i kada je nega osetljive kože u pitanju, a kako ne dovode do iritacije i drugih negativnih posledica, ne zahtevaju vreme oporavka. Tj. možete se pravo iz estetskog centra vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Biodroga proizvodi su osnova za najbolje medicinske tretmane lica

Najefikasnije medicinske tretmane lica kod nas možete pronaći u estetskom centru Formoze Flori. Njihova tajna leži u kombinaciji vrhunskih stručnjaka i preparata čuvenog nemačkog brenda Biodroga.

Cilj tretmana jeste obezbeđivanje čiste, hidrirane i osvežene kože lica. Nakon Medic Skin Sensitive masaže, koja će vas opustiti, nanosi se Restructuring Concentrate. Ovaj specijalni koktel sadrži biljni kompleks koji pospešuje prirodnu regeneraciju kože, hidrira je i štiti od spoljašnjih uticaja.

Medicinski tretmani lica

Sledeći korak su Collagen Mask i Creme Mask Sensitive za dekolte, koji su idealni za kožu oštećenu od sunca. Njihovom upotrebom povećava se sposobnost vezivanja vlage kože. Ujedno, smanjuje se crvenilo i iritacija, dajući odmoran i blistav izgled licu.

Posetite estetski centar Formoze Flori i podarite dozu svežine svojoj koži.

Podarite koži najbolje

 

Оставите одговор