Hijaluron fileri za lice

Hijaluron fileri za lice u estetskom centru Formoze Flori

adminids Comment 1 14/07/2018

Hijaluron fileri za lice su najtraženiji anti aiging tretmani lica. Te ne čudi što su veoma popularni kako kod žena tako i kod muškaraca širom sveta.

Starenje je proces koji niko od nas ne može izbeći. Vremenom, koža lica gubi na elastičnosti, postaje tanka i suva. Bore su sve izraženije, a usne se tanje. Zahvaljujući savremenim metodama i revolucionarnim tretmanima, danas, nega kože omogućava očuvanje mladalačkog izgleda dugi niz godina. Zvuči neverovatno, zar ne? Tajna se krije u efektu koji pružaju hijaluron fileri za lice.

Šta su hijaluron fileri za lice?

Pre 30-ak godina u estetici su se pojavili fileri za korekciju bora. Bili su pravljeni od životinjskog kolagena, pa je delovanje bilo kratkotrajno, a komplikacije veoma česte. Upravo zato, zamenili su ih fileri od silikona. Iako je efekat bio dugoročniji, komplikacije su bile gotovo katastrofalne.

Da bi se izbegla neželjena dejstva, na onovu brojnih ispitivanja i genetskog inženjeringa razvijeni su hijaluron fileri za lice. Predstavljaju, zapravo, hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Ova kiselina se u prirodnom obliku nalazi u našoj koži. Po sastavu je spoj šećera i belančevina koji koži daje punoću i elastičnost. Ujedno, podstiče razvoj novog kolagena, te zbog toga zadržava vodu i sprečava isušivanje.

Hijaluron fileri za lice

Sintetička hijaluronska kiselina ima danas isto dejstvo, ako i prirodna. Odnosno, upotrebom hijaluron filera za lice, nadoknađujemo tamo gde je potrebno svoje sopstvene materije koje smo izgubili tokom godina.

Hijaluron fileri za lice imaju višestruko dejstvo

Većina ljudi misli da se hijaluron fileri za lice koriste samo za popunjavanje bora. Međutim, oni imaju znatno šire polje delovanja. Mogu se koristiti za konturisanje lica, podmlađivanje usana, korigovanje podočnjaka, jagodica, brade i nosa, podizanje gornjih kapaka. Pa čak i kao lifting tretman i za hidriranje kože.

Hijaluron fileri za lice

Zavisno od namene i stanja lica koriste se fileri različite gustine, viskoznosti i trajnosti. Tako se za hidrataciju upotrebljavaju hijaluron fileri za lice sa najmanjom koncetracijom kiseline, dok za popunjavanje bora, korekciju podočnjaka i usana daju se fileri sa znatno većom koncentracijom i veličinom čestica. Najveću koncentraciju sadrže hijaluron fileri za lice koji su namenjeni za konturisanje lica.

Hijaluron fileri za lice – rezultati su vidlljivi odmah!

Baš kao i mezoterapija lica, hijaluron fileri predstavljaju nehirurški tretman. Nakon konsultacije sa stručnim, sertifkovanim licem određuje se regija koja će se tretirati i vrsta filera.

Postupak je veoma jednostavan. Pre početka potrebno je ukloniti svu šminku i lice detaljno očistiti. Zatim se nanosi anestetik u obliku kreme ili gela. Ovim je obezbeđeno da čitava procedura bude bezbolna. Nakon delovanje anestetika, upotrebom tanke iglice vrši se ubrizgavanje hijaluron filera na željeno područje.

Tretman traje oko 45 minuta, a rezultati su odmah vidljivi. S obzirom da oporavak nije potreban klijent se može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Efekat koji pružaju hijaluron fileri za lice zavisi od koncentracije hijaluronske kiseline. Kreće se od par meseci kod hidratacije pa do 20 meseci kod konturisanja lica.

Posebna prednost jeste da ne postoji donja granica, već se sa pojavom prvih bora može primenjivati. Ipak, treba imati u vidu da fileri nisu namenjeni osobama sa istorijom auto-imune bolesti ili koji primaju imuno-terapiju, koji su preosetljivi na hijaluronsku kiselinu ili je koža pod infekcijom. Takođe, nije preporučjiv ni trudnicama i dojiljama.

Hijaluron fileri za lice

Tretman sa hijaluron filerima za lice možete obaviti u prijatnom ambijentu estetskog centra Formoze Flori. Dugogodišnje iskutsvo i vrhunski preparati iz Biodroga i Biodroga MD linije, koje koristimo, garantuju najbolje rezultate!

 

 

Оставите одговор