Golden-Caviar-tretman-biodroga

Golden Caviar tretman zlatom

adminids Comment 1 20/03/2019

Golden Caviar tretman zlatom ima blagotvorni efekat za vašu kožu.

Zlato je veoma cenjen plemeniti metal. Gotovo da nema žene na svetu koja ne voli skupoceni nakit od belog ili žutog zlata.

Međutim, zlato je mnogo više od modnog detalja. Još su stari narodi uvideli moćni uticaj zlata na čovekovo zdravlje, te ne čudi što su ga smatrali darom Bogova. Tako su Egipćani verovali da lekovite sposobnosti zlata mogu da izleče svaku vrstu fizičkih, mentalnih i duhovnih bolesti. Rimljani su koristili zlatne preparate za lečenje kožnih oboljenja i rana. Dok dugovečni mladalački izgled Kineskinje duguju ovom metalu.

Golden Caviar tretman zlatom

Poslednjih godina, sa razvojem nauke i novih tehnika, zlato nalazi sve veću primenu kada su medicinski tretmani lica u pitanju. Naime, savremeni trendovi u kozmetičkoj industriji pružaju maksimalni učinak na prirodnoj bazi. Te je ono potisnulo u drugi plan estetske hirurške intervencije.

Koliki značaj ima Golden Caviar tretman zlatom otkriva vam estetski centar u Beogradu, Formoze Flori.

Golden Caviar tretman zlatom regeneriše kožu

Lepa i zdrava koža san je svih dama. Nažalost, ona je pod direktnim uticajem spoljašnjih faktora. Naročito u toku zime, kada hladan vetar i suv vazduh u zatvorenim prostorijama deluju stresno na nju. Bez obzira koliko je vaša nega kože u zimskom periodu besprekorna, posledice su vidljive. Razlog za to leži u činjenici da se obnavljanje površinskih slojeva kože u hladnim danima ne odvija istom brzinom kao leti. Što za posledicu ima gubitak elastičnosti i stvaranja grube i suve kože, koja je sklona perutanju.

Tretman 24-karatnim zlatom

Zahvaljujući nanometarskim čestica Golden Caviar tretman zlatom prodire duboko u kožu, aktivirajući mikrocirkulaciju. Na taj način podstiče razmenu elektrona sa ćelijama kože. Samim tim koža je očišćena od negativnih materija. Upravo zbog ovog efekta, tretman se preporučuje za regeneraciju kože nakon zime.

Takođe, Golden Caviar tretman ima protivupalno dejstvo, pa obnavlja kožu koja je oštećena UV zračenjem tokom leta.

Tretman zlatom čuva mladalački izgled

Iako postoje brojni tretmani za podmlađivanje, Golden Caviar se posebno izdvaja. S obzirom na dublje prodiranje hranjivih materija, koža je intenzivnije hidrirana. Samim tim i bolje nahranjena kiseonikom.

Ujedno, joni iz zlata aktiviraju bazalne ćelije kože, pospešujući njihovu stimulaciju. To dovodi do prirodne proizvodnje kolagena i povećanja elastičnosti, čime se otklanjaju znaci starenja. Već nakon jednog tretmana smanjuju se bore, linije i pege, pa koža postaje zategnutija i svežija.

Golden Caviar tretman zlatom daje sjaj vašem licu

Zlato ne samo da hrani i obnavlja kožu, već pruža zaštitu od slobodnih radikala. Zapravo, Golden Caviar tretman zlatom jača prirodnu bariju kože, pa ona postaje otpornija na negativne uticaje iz spoljašnje sredine, koji izazivaju prevremeno starenje.

Zlato ima i antibakterijsko i antioksidativno dejstvo. Značajno je za regulisanje upalnih poremećaja na koži, uključujući akne, bubuljice, alergije. Imajući ovo u vidu, Golden Caviar tretman je preporučljiv kako za problematičnu, tako i za osetljivu kožu.

Zbog čestica koje reflektuju svetlost, vaša koža dobija blistavi sjaj i baršunasti ten.

Golden Caviar tretman zlatom u estetskom centru Formoze Flori

Estetski centar Formoze Flori konstantno prati svetske trendove u nezi kože kako bi svojim klijentima pružio najbolje.

Tretman 24-karatnim zlatom izvodi se isključivo visokokvalitetnim Biodroga proizvodima. Upravo je ova nemačka kozmetika zaslužna za mnoga otkrića na polju kozmetologije. Te je kreirala i poseban Golden Caviar pre age plus 30 program sa zlatom, shea buterom, sojinim proteinima i ekstraktom kavijara.

Golden Caviar tretman zlatom

Golden Caviar tretman zlatom počinje pilingom kojim se otklanjaju mrtve ćelije sa površine kože. Zatim se na lice nanosi Golden Caviar maska u listu, a na dekolte kremasta maska sa zlatnim kavijarom. Savršeni spoj kavijara, peptida i hijaluronske kiseline ne samo da pruža impresivan efekat, već omogućuje bolje upijanje Golden Caviar 24h krema. Dok je Golden Caviar 24h za suvu kožu namenjen onima čija koža zahteva dodatnu hidrataciju.

Ukoliko želite da svom licu podarite luksuzni Golden Caviar tretman zlatom, posetite estetski centar u Beogradu, Formoze Flori. Jedino kod nas možete da nabavite Biodroga kreme sa zlatom, koje su, trenutno, na neverovatnom popustu!

Оставите одговор