Estetski centar u Beogradu

Estetski centar u Beogradu – Formoze Flori

adminids Comments 3 23/01/2019

Estetski centar u Beogradu, Formoze Flori pružiće vam najbolje tretmane za očuvanje lepote.

Od davnina ljudi su posvećivali pažnju svom izgledu. Arheološki tragovi govore da je još u starom Egiptu upotrebljavano razno bilje, med i ulja za negu, dok je kineska medicina lepotu podigla na viši nivo koristeći tretman 24-karatnim zlatom.

Vremenom, definicija lepote se menjala. Tako je u doba kraljice Elizabete bio aktuelan bledi ten. Zlatno doba Holivuda donelo je raskošne obline poznate po Merilin Monro. Da bi ih već deceniju kasnije zamenila sitna, dečaka građa, pixie frizura i bujne trepavice koje je uvela Tvigi.

Moderno društvo nametnulo je nove standarde, a veliki razvoj tehnologije i kozmetičke industrije omogućio je upotrebu brojnih preparata koji čuvaju lep i mladolik izgled. Zato ne čudi što od prvih tinejdžerskih dana pa do zrelog doba žene rado posećuju estetske centre. Kako njihov broj iz dana u dan raste nemeće se pitanje koji pruža najbolju uslugu.

Estetski centar u Beogradu

Da ne biste gubile vreme u potrazi za pravim, tu je Formoze Flori. Po čemu se ovaj estetski centar u Beogradu izdvaja od drugih otkrijte u blogu.

Estetski centar u Beogradu, Formoze Flori – višegodišnje iskustvo i najsavremenija oprema

Najbolji dokaz kvaliteta jeste višedecenijsko postojanje i duga lista zadovoljnih klijenata.

U prijatnom, čistom ambijentu sačekaće vas profesionalni tim visokvalifikovanih kozmetičara i fizioterapeuta koji će ispuniti sve vaše zahteve. Njihova posvećnost u poslu ogleda se i u konstantnoj edukaciju u zemlji i inostranstvu kako bi svi noviteti u svetu kozmetologije bili ispraćeni.

Takođe, estetski centar Formoze Flori koristi aparate najnovije generacije koji predstavljaju pravu revoluciju za podmlađivanje, hidrataciju i regeneraciju. Zahvaljujući njihovoj upotrebi postižu se maksimalni rezultati bez rizika od pojave alergije i drugih negativnih efekata.

Estetski centar u Beogradu, Formoze Flori – hrani vaš duh i telo

S obzirom da je nemoguće potpuno zaštititi kožu od delovanja štetnih faktora sredine, neophodna je profesionalna nega kože. Jer, jedino medicinski tretmani lica koje izvode stručnjaci mogu da otklone svaki nedostatak.

Estetski centar Beograd, Formoze Flori neguje individualni pristup svakom klijentu. Pa na osnovu razgovora i pregleda utvrđuje se procedura koje će se primenjivati. Ako ste, na primer, preterali sa sunčanjem, te su nastale pege, potrebni su vam tretmani za hiperpigmentisanu kožu. Problem sa aknama uspešno rešava hemijski piling lica. Dok anti-aiging tretmani lica sprečiće znake starenja, ali i otkloniti već nastale bore.

Svi tretmani su potpuno neagresivni, pa se mogu primenjivati za svaki tip kože. Ono po čemu se izdvaja ovaj estetski centar u Beogradu jeste najkvalitetnija nemačka kozmetika koja se koristi za tretmane. Čuveni Biodroga proizvodi predstavljaju vrhunac na polju dermatologije. Pažljivo birani sastojci i nove formule omogućuju njihovo ciljano delovanje kako bi se rešio konkretni problem.

Estetski centar u Beogradu

Pored raznovrsnih tretmana, Formoze Flori nudi i masaže tela. Trenutke uživanja doneće vam masaža vulkanskim kamenjem, a terapeutska masaža oslobodiće vas stresa i opustiti vaš um.

Estetski centar u Beogradu, Formoze Flori nije namenjen samo damama

I dok je ranijih godina odlazak u estetski centar bio rezervisan samo za žene, danas svest o negovanju tela obuhvata oba pola, pa je sve veći broj muškaraca koji se odlučuju za neki od tretmana.

Upravo tretmani lica i tela za muškarce čine ključni deo u estetskom centru Formoze Flori. Ljubazno osoblje pomoći će jačem polu da prevaziđe stid, a vrhunske Biodroga kreme pružiće neverovatne rezultate.

Posetite estetski centar u Beogradu, Formoze Flori i prepustite se rukama našeg stručnog tima.

 

Оставите одговор