Estetski centar Beograd

Estetski centar Beograd – Formoze Flori

adminids Comments 6 26/09/2018

Estetski centar Beograd – Formoze Flori je ključno mesto za vašu lepotu.

Od davnina su dame posvećivale veliku pažnju svom telu. Prvi pisani tragovi o očuvanju lepote potiču iz iz Egipta. Oni govore da su žene još oko 4.000 godine pre Nove ere koristile brojne preparate za šminkanje i očuvanje mladosti.

Iako se pojam lepote vremenom menjao, jedno je sigurno – ona je večita inspiracija ne samo umetnicima već svim ljudima širom sveta. Ujedno, ona je odraz našeg zdravlja i načina života.

Kako je moderno doba prepuno stresnih situacija, potrebna je konstantna nega tela, a takvu pruža estetski centar Beograd – Formoze Flori. Pored toga što ćete bolje izgledati, bolje ćete se osećati kada znate da svetu predstavljate najbolju verziju sebe, dok doza samoupouzdanja donosi uspeh na poslovnom i privatnom planu.

U ovom blogu vam otrivamo po čemu se estetski centar Beograd, Formoze Flori izdvaja od drugih.

Estetski centar Beograd – Formoze Flori ima dugogodišnju tradiciju

Estetski centar Formoze Flori može se pohvaliti uspešnim radom koji traje već 2 decenije.

Profesionalni tim okuplja visokvalifikovane kozmetičare i fizioterapeute. Pored znanja iz svojih oblasti oni poseduju licence Biodroga instruktora. što ovaj estetski centar Beograd čini jedinstvenim u našoj zemlji!

Estetski centar Beograd

Trudimo se da uvek bude korak ispred drugih, te iskusni stručnjaci konstantno rade na svom usavršavanju. Zahvaljujući brojnim seminarima i kongresima u zemlji i inostranstvu, stavljaju nam na raspolaganje novitete iz sveta kozmetologije.

U prijatnom ambijantu, na savršenoj lokaciji do koje ćete vrlo lako doći, estetski centar Beograd – Formoze Flori neguje celovit, individualni pristup svakom klijentu.

Estetski centar Beograd je orijentisan na negu tela

Nega kože je primarno područje delovanja centra kako bi se otklonili svi estetski nedostaci.

Kako su zahtevi klijenata sve veći, Formoze Flori se trudi da ispuni sva očekivanja, pa i da ih nadmaši. Vrhunska usluga i najkvalitetniji i najsavremeniji tretmani lica, glavne su karakteristike zbog kojih se zadovoljni klijenti ponovo vraćaju. Naime, naš estetski centar ne daje obećanja, već rešenja za svaki vaš problem.

Ukoliko imate problem sa aknama, hemijski piling lica vam može pomoći, a tretmani ožiljaka vratiće vašoj kože nekadašnji sjaj. Naravno, da biste sačuvali mladalačku lepotu, tu su najbolji anti aiging tretmani lica i Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore.

Estetski centar Beograd

Pored tretmana lica i tela, u službi vašeg zdravlja estetski centar Beograd – Formoze Flori nudi niz inovacija. Kao što su mezoniti, koji se koriste za popunjavanje bora. Zatim, radiotalasni lifting lica i PRP tretmani lica koji spadaju u nehirurške metode nege, dok dermapen predstavlja pravu revoluciju za podmlađivanje, hidrataciju i regeneraciju.

Nemojte da zaboravite i na slatke trenutke opuštanja koje donosi terapeutska masaža. Ona će vas osloboditi napetosti i stresa i dati vašem telu dodatnu energiju.

Estetski centar Beograd koristi najbolje proizvode

Estetski centar Beograd Formoze Flori koristi isključivo Biodroga kreme i preparate. Zapravo, on je glavni predstavnik čuvenog nemačkog brenda i zvanični uvoznik njegovih proizvoda u našoj zemlji.

Više od pola veka Biodroga razvija proizvode u skladu sa posebnim potreba nege kože. Visok naučni pristup baziran na medicinskim istraživanjima direktno targetira sve probleme i stanja, a na osnovu njih stručni Biodroga tim dolazi do najnovijih saznanja iz oblasti dermatologije, fitofarmaceutike i biotehnologije. Polazeći od ovih osnova stvaraju se izuzetno inovativni proizvodi koji pružaju maksimalne rezultate.

Estetski centar Beograd

Posebnu liniju čine Biodroga MD preparati koji su razvijeni u saradnji sa švajcarskim lekarom dr. Wernerom Tschollarom. Proizvodi iz ove linije deluju ciljano pružajući optimalnu negu svakom stanju na koži.

Podarite svojoj koži najbolje, posetite estetski centar Beograd Formoze Flori.

 

 

 

Оставите одговор