Dermapen

Dermapen – revolucija u nezi kože

adminids Comments 2 30/04/2018

Dermapen predstavlja pravu revoluciju među tretmanima lica.

Prvi znaci starenja na koži počinju već sa 25 godina. Ona postaje tanja, cirkulacija krvi je oslabljena, a proizvodnja kolagena i elastina počinje da se usporava.

Dermapen

Prirodni proces starenja dodatno ubrzava savremeni način života koji sa sobom donosi stres, sate provedene u kancelariji i malo sna.

Takođe, i dejstvo spoljašnjih faktora, kao što su izlaganje sunčevim zracima i klima uređajima, negativno se odražavaju na lepotu vašeg lica.

Brojne kreme i maske za lice, koje svakodnevno koristimo, nisu dovoljne za postizanje lepe i mladalačke kože. U borbi sa prevremenim starenjem kože i gubitkom sjaja i elastičnosti mogu vam pomoći Biodroga tretmani lica. Među njima se posebno izdvaja Dermapen.

Dermapen predstavlja prirodani tretman lica

Dermapen je najnovija terapija lica, koja kombinuje više tretmana kože u inovativnu tehniku za podmlađivanje, hidrataciju i regeneraciju. Reč je o nehirurškoj metodi koja prirodnim putem podstiče proizvodnju kolagena i oporavak kože.

Dermapen

Idealna je u borbi protiv ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Za razliku od drugih tretmana lica, ovde su značajna poboljšanja vidljiva znatno brže. Vremenom, koža postaje zategnutija, sa boljim tonusom i bez bora.

Šta je Dermapen?

Dermapen je, zapravo, aparat koji podseća na olovku, pa odatle i njegov naziv.

Na vrhu se nalazi mnoštvo mikroiglica pomoću kojih se vrše vertikalni ubodi na koži pod uglom od 90 stepeni. Ovi ubodi ne dovode do dubokih rana, već izazivaju površinsko oštećenje kože koje podstiče njenu obnovu.

Naime, putem uboda se stimuliše proces zarastanja, a sa njim i pojačana proizvodnja kolagena i elastina. Kao krajnji rezultat dobija se potpuno regenerisana i podmlađena koža.

Dermapen ima velike prednosti u odnosu na druge tretmane lica

Baš kao i svi preparati i aparati kompanije Biodroga, i Dermapen je razvijen u saradnji sa dermatolozim nakon dugogodišnjih ispitivanja.

Za raziliku od klasične mezoterapije i drugih aparata iz ove grupe, Dermapen ima iglice i do 5 puta tanje i 100 puta gušće. Zahvaljujući podesivoj dužini i ubodu pod uglom omogućeno je sigurnije tretiranje različitih stanja kože, čak i na teško dostupnim mestima oko očiju, nosa i usana.

Dermapen je manje bolan tretman, bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Jedinstvena opruga sa automatiziranim pokretima minimizira bol i nelagodu, a ujedno skraćuje vreme oporavka. Na ovaj način dolazi i do uštede u novcu u odnosu na druge tretmane kože.

Dermapen je antiage metoda 21. veka

Da bi se započeo tretman potrebno je otkloniti šminku i sve tragove nečistoće.

Temeljno čišćenje kože u kozmetičkom salonu Formoze Flori vrši se odgovarajućim proizvodima prilagođenim vašem tipu kože. Zatim se obavlja enzimski piling koji skida rožnati sloj kože kako bi tretman dermapenom bio efikasan.

Nakon Dermapen terapije treba nekoliko dana izbegavati sunčanje, jake preparate i pilinge. Umesto toga, odmarajte svoju kožu i koristite isključivo kreme koja vam je kozmetičar preporučio.

Da bi rezultati bili zadovoljavajući preporučljivo je 3 do 5 tretmana u razmaku od 6 nedelja. U lečenju dubokih ožiljaka neohodno je 5 do 8 terapija.

S obzirom da je direktni uvoznik Biodroga proizvoda, kozmetički salon Formoze Flori ima stručni tim edukovan za sve vidove Biodroga tretmana.

Očuvajte svoju lepotu, otklonite nesavršenosti, poboljšajte njen kvalitet a samim tim kreirajte pozitivnu sliku o sebi i svom izgledu. Neinvazivnim metodama u našem estetskom centru vratite mladost i svežinu vašem licu.

Lepota je naš zaštitni znak.

Оставите одговор