Top
Image Alt

BIODROGA TRETMANI

BASIC TRETMANI

Hidratacijski Intense moisture Tretman

Zbog povećanog transepidermalnog gubitka tečnosti, neadekvatnog uzimanja tečnosti i neprilagođene nege, na koži se pojavljuju isušene linije i bore, a lice izgleda umorno. Ovaj tretman obezbeđuje koži trenutnu hidriranost i vraća joj svežinu.

Sensitive tretman

Tretman Biodroga preparatima koji su prilagođeni osetljivoj i nežnoj koži, koji zahvaljujući posebno balansiranim i umirujućim sastojcima uklanja iritacije i ojačava zaštitne i regenerativne funkcije kože.

Oxygen Tretman

Tretaman za umornu i beživotnu kožu. Zahvaljujući komponentama Oxygen Formula linije za negu, pomaže u ujednačenoj razmeni kiseonika između ćelija kože i daje joj zdrav i ružičast izgled.

Puran Tretman za nečistu kožu

Tretman namenjen problematičnoj koži, koja je često praćena mitiserima i bubuljicama, bilo da je takva koža masna, kombinovana ili čak suva. Puran Tretman odgovara svim potrebama takve kože, dubinski pročišćava i hidrira kožu, a zahvaljujući svojim antibakterijskim supstancama redukuje nastajanje novih nečistoća.

Repair+Cell Tretman

Sunce i njegovi UV zraci su neophodni za život i za brojne procese u koži. Vitamin D, koji je veoma bitan za formiranje kostiju kao i za brojne procese u organizmu, se proizvodi u granularnom sloju epidermisa pomoću UV radijacije. Ali ako smo previse izloženi sunčevim zracima možemo oštetiti kožu. Dolazi do ćelijskih oštećenja i posledičnog ubrzanog starenja kože, što može biti ispraćeno i poremećajima pigmentacije, odnosno pojavljivanju fleka. Repair+Cell Tretman daje koži efektivnu pomoć u samoregeneraciji, štiti je od UV zračenja i uklanja postojeća oštećenja uzrokovana sunčevim zracima.

Energize&Perfect Tretman

Tretman koji ima za cilj da umornoj i beživotnoj koži vrati svežinu i mladalački izgled. Posebno odabranim komponentama u Energize&Perfect liniji za negu ovakve kože, postiže se povećanje ćelijskog metabolizma, pokretanje mikrocirkulacije kože i hidratacija, što skupa doprinosi ujednačavanju tena, smanjenju tamnih kolutova oko očiju, vraćanju vitalnosti i jedrine koži.

ANTI AGE CELL Tretman sa matičnim ćelijama

Zahvaljujući matičnim ćelijama jabuke i argana, kao i biopeptidima – moćnim anti-age sastojcima, formulacija Anti Age Cell linije za profesionalnu i kućnu negu, ovaj tretman omogućava da se redukuju linije i bore, a površina i tekstura kože ujednači. Koža izgleda čvršće i otpornije, stem ćelije su aktivirane a ten je osvežen.

V-SHAPING PERFECT AGE Tretman

Promene u nivoima hormona tokom perimenopauzalnog perioda takođe pogađaju kožu. Sinteza kolagena i obnavljanje ćelija se smanjuju, elasticitet i jedrina kože se gube, tako da fine linije i bore postaju sve više vidljivije, a konture lica se pod dejstvom gravitacije gube – mladalački ‚‚V-oblik’’ lica se polako pretvara u ‚‚A-oblik’’. Glavni cilj PERFECT AGE V-SHAPING TRETMANA jeste restrukturiranje zrele kože, dopremanje koži dragocenih nutritijenata i vraćanje mladalačkog ‚‚V-oblika’’.

ROYAL GOLDEN CAVIAR Tretman 24 K zlatom

Namenjen svim damama koje žele da svojoj koži priušte čist dodir luksuza. Zahvaljujući kombinaciji premijum caviar proizvoda i luksuznog 24K zlata, koža zrači sa posebnim delikatnim sjajem svežine i intenzivne nege, dok su linije i bore smanjene.

MEN Tretman za muškarce

Nega kože muškaraca zahteva drugačiji pristup nego kod žena. Oni najčešće žele brzi tretman sa najviše efikasnosti. Ipak, i muškarci vole da neguju i održavaju svoju kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože, Biodroga nudi različite proizvode za više individualnih kombinacija u cilju savršene nege kože muškaraca kako kod kuće tako i kroz dva osnovna tretmana : Hidratacijski tretman i Gentlemen’s Anti-Age tretman.

SHEET MASKE I AMPULE

Novi concept kozmetičkih tretmana podrazumeva kombinaciju instant efekta koje pružaju maske u listu, natopljene aktivnom supstancom i koncentrati koji postižu dugotrajni efekat na koži, zbog prodiranja u dublje slojeve. Zahvaljujući jednostavnoj i brzoj primeni, Koncentrati i Maske u Listu se mogu integrisati u ‚‚Brze Tretmane ‘’ u kojima se lako može uživati i na pauzi za ručak.

Pored jednostavnog, quick tretmana, maske u listu se mogu uvrstiti u bilo koji tretman, kada želimo trenutni i wow efekat.

 • Plava Orhideja – hidratacija
 • De Stress Algae – umirujući efekat
 • Luxuorius Grape – energetska maska
 • Beli Tartuf – anti age maska
 • Golden Caviar – učvršćivanje i hidratacija

  v

  Pratite nas na društvenim mrežama:
  You don't have permission to register

  Reset Password