Biodroga proizvodi

Biodroga proizvodi za čišćenje lica

adminids Comments 4 18/08/2018

Biodroga proizvodi za čišćenje lica predstavljaju prvi korak kada je nega kože u pitanju.

Nijedan skupi make up proizvod ne može u potpunosti da prekrije nenegovanu kožu. Bez obzira koliko imate godina i kog ste pola osnova dnevne rutine jeste čišćenje lica. Pored redovne upotrebe dnevne i noćne Biodroga kreme za hidrataciju i regeneraciju, koži su potrebni i Biodroga proizvodi za čišćenje lica.

Estetski centar Formoze Flori vam otkriva koliki značaj ima pravilna nega kože i zašto su Biodroga proizvodi za čišćenje najbolji izbor za svakog.

Biodroga proizvodi za čišćenje – jer koža lica i vrata to zaslužuje

Čišćenje lica ne podrazumeva samo skidanje šminke pred spavanje. Naime, ovaj koraj u nezi znači otklanjanje nečistoće, prašine, prljavštine i bakterija. Na taj način sprečavate zapušivanje pora i omogućavate koži da diše. Ukoliko redovno, odnosno dvaput dnevno, sprovodite postupak čišćenja vaše lice biće uvek sveže, a ten baršunast.

Preskakanje ovog koraka u nezi, kao i neadekvatno čišćenje lica dovodi do pojave akni, perutanja ili, pak, isušivanja kože. Takođe, i preterano čišćenje može biti štetno, jer se time uklanjaju prirodna ulja sa kože.

Čišćenje kože nije zahtevno i ne oduzima mnogo vremena. Jedino je važno izabrati odgovarajuće preparate, a vodeći među njima, svakako, su Biodroga proizvodi za čišćenje lica.

Biodroga proizvodi za čišćenje – bitni koraci

Pre nego što krenete sa čišćenjem kože obavezno operite ruke kako nečistoću sa njih ne biste preneli na lice. Nanesite sredstvo na vrhove prstiju ili sunđer za čišćenje i krenite da ga utrljavte laganim kružnim pokretima. Time ne samo da otklanjate prljavštinu i stari površinski sloj, već podstičete i cirkulaciju. Imajte u vidu da previše trljanja može dovesti do iritacije, naročito u predelu očiju.

Biodroga proizvodi

Zatim lice i vrat isperite mlakom vodom, jer vruća voda isušuje kožu, dok hladna ne razgrađuje i ne uklanja nataloženu prljavštinu. Nikako nemojte lice umivati sapunima niti koristiti grube peškire za brisanje.

Biodroga proizvodi za čišćenje pružaju najbolje rezultate za svaki tip kože

U zavisnosti od tipa kože izaberite i preparete za čišćenje. Nega suve kože treba da sadrži hranljive sastojke. Proizvodi za masnu kožu moraju da uravnoteže stanje, dok osetljivoj koži odgovaraju blaga sredstva koja ne iritiraju.

Upravo sve ovo obezbediće vam Biodroga proizvodi za čišćenje. Njihovi aktivni sastojci čiste kožu i uporedo joj pomažu da održi svoju prirodnu ravnotežu.

Biodroga CLEANSING OIL FOR VERY DRY SKIN namenjen je za temeljno čišćenje suve kože. Formula na bazi ulja kajsije, propilen glikola i benzil salicilata formira laganu emulziju koja se lako uklanja vodom. Proizvod je bez konzervansa, te je pogodan i za osetljivu, izuzetno suvu kožu.

Biodroga proizvodi

Biodroga CLEANSING FOAM – CREAMY – NORMAL AND COMBINATION SKIN predstavlja savršenu kremastu penu za normalnu i mešovitu kožu. Zahvaljujući kombinaciji sastojaka koji tečnost pretvaraju u kremastu teksturu omogućeno je uklanjanje svih nečistoća bez isušivanja. Ujedno, ovaj preparat smiruje i regeneriše kožu.

Biodroga CLEANSING FLUID FOR IMPURE, OILY AND COMBINATION SKIN namenjen je nečistoj masnoj ili kombinovaj koži. Blag fluid temeljno čisti i sprečava zadržavanje nečistoće. Antibakterijski efekat podržava prirodni sloj kože, čineći je svežom.

Biodroga EYE MAKE UP REMOVER PADS -OILFREI posebno dizajnirani tuferi za otklanjanje šminke sa očiju. Dovoljno je samo da higijenski tufer prislonite na kapak i trepavice, lagano pritisnete, a zatim nežno protrljate. Inovativna struktura neguje trepavice, a pogodni su i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

Da biste koži lica podarili dubinsko čišćenje tu je Biodroga AHA FACIAL EXFOLIATOR. Piling sadrži alfa hidroksi kiselinu (AHA) iz šećerne trske. Ona pomaže u izjednačavanju finih linija, sprečava starenja i druge promene boje kože. Ne samo da je koža očišćena već dobija znatno mlađi izgled.

Biodroga proizvodi

Biodroga proizvodi za čišćenje lica, kao i sve druge proizvode čuvene kozmetičke kuće, možete nabaviti u estetskom centru Formoze Flori.

Оставите одговор