Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore

adminids Comments 0 23/07/2018

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore pružaju vrhunski efekat kada je nega kože u pitanju.

Ma koliko ne želimo to da prihvatimo, starenje je proces koji se ne može izbeći. Zapravo, stručnjaci ističu da ono počinje odmah nakon rođenja. Starenje dovodi do brojnih promena tela, uključujući i kožu.

Iako ne može da se spreči, postoje određeni efikasni načini kojima se ono može usporiti. Tajna je, pre svega, u redovnoj nezi odgovarajućim preparatima koji će očuvati mladalačku svežinu. Upravo takvi su Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore.

Estetski centar Formoze Flori vam otkriva zašto su Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore vodeći preparati za negu u poznim godinama.

Kada koža počinje da stari?

Mnogi ljudi pri pomenu zrele kože pomisle na lice sa borama kod osoba preko 50. godine. Međutim, koža počinje da stari i pre pojave bora, a zrela koža ne mora se vezati isključivo sa brojem godina, jer, na njen izgled utiču brojni faktori. Genetika igra presudnu ulogu u mladolikom izgledu, ali i način života, ishrana, izloženost stresu i negativnim uticajima spoljašnje sredine. Takođe, i sama nega lica i tela uticaće na izgled vaše kože tokom godina.

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore

To znači da ulaskom u rane 20-e koža počinje da stari, a prvi korak jeste gubitak vlage i svežine. Zbog manje poizvodnje lipida do 30. godine pojavljuju se prve bore. Krajem 4. decenije života koža postaje tanja i gubi čvrstinu i elastičnost. Zvanično ovo je period koji se smatra da koža postaje zrela. Nakon 50. godine smanjuje se kolagen, pa u kasnijem periodu koža gubi gustinu i debljinu, a nije redak slučaj da se pojavljuju i staračke pege.

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore ističu značaj hijaluronske kiseline

Mnoge dame smatraju da će im jedino hijaluron fileri za lice nadoknaditi izgubljeni nivo hijaluronske kiseline. Rezultati jesu izuzetni, ali njihov efekat traje najviše do 20 meseci, zavisno od vrste i koncentracije.

Da biste zrelu kožu podstakle na razvoj novog kolagena i obezbedile joj punoću i elastičnost ne morate se podvrgavati raznim kozmetičkim metodama. Sada vam u tome mogu pomoći Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore koji pored kompleksa minerala sadrže i dragocenu hijaluronsku kiselinu.

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore – jer je koži potrebna posebna pažnja

Godine ne mogu da se pobede, ali usvajanjem novih navika možemo da izgledamo mlađe i svežije. Nega zrele kože podrazumeva korišćenje preparata koji će osigurati sve potrebne sastojke. A samim tim i vitalnost u kasnijoj dobi.

Da biste bile sigurne u njihov kvalitet i efikasnost izaberite one koje preporučuju dermatolozi širom sveta. U pitanju su Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore. Nastali su u saradnji sa švajcarskim lekarom dr. Wernerom Tschollarom na osnovu brojnih medicinskih istraživanja.

Inovativni SKIN BOOSTER ANTI-AGE pH 3.0 je posebno kreiran za zrelu kožu. Njegovom upotrebom obnavljaju se ćelije kože i pospešuje proizvodnja kolagena i elastina.

Biodroga MD tretmani za zrelu kožu i bore

Takođe, vrlo su efikasni i ANTI-AGE Collagen Boost preparati za dnevnu, noćnu i negu oko očiju. Hijaluronska kiselina i super-hijaluronska kiselina u njima poboljšavaju optimalnu hidrataciju kože i smanjuje dubinske bore, dok Vitamin E acetat ima antioksidantni efekat i štiti kožu od preuranjenog starenja.

Iz Biodroga MD tretmana za zrelu kožu i bore posebno se izdvajaju ANTI-OX serumi na bazi vitamin C. Za potpunu negu zrele kože nemojte da zaboravite i EVEN & PERFECT CC Cream SPF 20 Color Correction. Ima dvojaku funkciju – štiti kožu od UV zračenja i štetnih radikala i ujednačava ten prekrivajući sve nesavršenosti na licu.

Biodroga MD tretmane za zrelu kožu i bore, kao i sve savete za negu, možete dobiti u estetskom centru Formoze Flori, uz vrhunske savete i stručnost uspećete da vratite godine unazad, kao i da osvežite i podmladite svoju kožu.

 

0 Comments

Оставите одговор