Top
Image Alt

BIODROGA MD FILOZOFIJA

ŠTA ČINI MEDICINSKU NEGU KOŽE POSEBNOM?

ISTAŽIVANJA – PROBLEMI KOŽE & REŠENJA ZA TE PROBLEME

Istraživanja nikad ne prestaju. Neprestano, unutar same fabrike odeljenje za istraživanja i razvoj proizvoda BIODROGA MD linije traži i ispituje najnovije aktivne sastojke i tehnologije. Naš tim uvek ima uvid u poslednje rezultate koji proizilaze iz oblasti dermatologije, medicine i kozmetologije i koristi te informacije da razvije inovativne formulacije. Specijalizovali smo koncept orjentisan prema rešenju za svaki tip problema na koži sa ciljem da razvijemo proizvode, tretmane i aparate koji će obezbediti optimalnu negu svakog stanja kože.

NE SADRŽI – IZBEGAVAMO SIROVINE KOJE MOGU DA IRITIRAJU KOŽU

Izbegavamo sastojke koji mogu da iritiraju kožu i sa namerom koristimo proizvode koji su najkompatibilniji koži.

  • Nema parabena
  • Nema mineralnih ulja
  • Nema emolijenasa
  • Nema PEG-ova*

*sa izuzetkom CC Kreme i Šampona Koncentrata za rast kose

SADRŽI – NAJNOVIJE TEHNOLOŠKE SASTOJKE

Pažljivo biramo najnovije sastojke kao što su peptidi, Derma Membran Kompleks, BioEcolia i Epidermani Faktor Rast. Ovo znači da naša trenutna biblioteka sastojaka omogućava optimalne benefite i maksimalnu efikasnost naših proizvoda.

TRETMANI SA PILINZIMA – MEHANIČKI, SA KISELINAMA I ENZIMSKI

Tretmani sa pilinzima su važan deo nege kože i koncepta tretmana koji smo razvili. Oni oslobađaju kožu nepotrebnih ostataka i nečistoća i otvaraju put aktivnim sastojacima. Istovremeno, redovni tretmani sa pilingom deluju na pojačavanje regenerativne sposobnosti kože. Za tretmane sa sertifikovanim BIODROGA MD konceptom, nudimo različite intenzivne piling u različitim koncentracijama. Ovo omogućava biranje odgovarajućeg pilinga za svako stanje kože. Za održavanje rezultata tretmana, preporučuje se redovno korišćenje odgovarajućeg pilinga i kod kuće.

APARATI – KONCEPT NA BAZI KOZMETIČKIH APARATA

Naši proizvodi i tretmani su dizajnirani tako da ih je moguće uklopiti u tretmane na bazi aparata. Mi testiramo sve naše proizvode i tretmane kako kao deo manuelnih tretmana, tako i kao deo tretmana u kojima se koristi neki od instrumenata ili njihova kombinacija. Odgovarajuće komponente u tretmanu sa aparatima intenziviraju rezultate samog tretmana.

CILJ

TRAJNO POBOLJŠANJE STANJA KOŽE

v

Pratite nas na društvenim mrežama:
Nemate dozvolu da kreirate nalog

Reset Password