Biodroga kreme

Biodroga kreme sa matičnim ćelijama zelene jabuke – Idealan način da zaštitite svoju kožu posle izlaganja sunčevim zracima

adminids Comments 0 03/08/2018

Biodroga kreme sa matičnim ćelijama zelene jabuke, predstavljaju revoluciju u zaštiti kože posle sunca.

Regenerišite svoju kožu posle leta

Previše vremena na suncu dovodi do oštećenja kože. Dolazi do pojave bora i staračkih pega, koje narušavaju lepotu vašeg lica. Upravo zato je neophodna adekvatna nega kože posle dugotrajnog izlaganja sunčevim zracima.

Tržište je veliko, i na svakom koraku su nam dostupni mnogobrojni preparati. Postavlja se pitanje : Kako odabrati onaj koji će najbolje sačuvati svežinu vašeg lica i oporaviti ga posle leta.

Odgovor leži u kremi sa matičnim ćelijama zelene jabuke!

Biodroga kreme sa matičnim ćelijama zelene jabuke

Biodroga je razvila Anti age cell formulu koja je posebno namenjena oštećenoj koži.

Biodroga kreme

Ovaj sistem je namenjen dehidriranoj koži lica, kojoj je potreban dubinski oporavak. Matične ćelije jabuke redukuju postojeće bore i usporavaju starenje kože.

Anti age formula bazirana je na najnovijim istraživanjima koja se tiču uticaja matičnih ćelija na prirodni proces starenja.

Na osnovu inovativne kombinacije biljnih matičnih ćelija, ova skincare linija daje maksimalne rezultate kada su anti aiging tretmani lica u pitanju. Efikasnost ovog proizvoda je i naučno dokazana!

Linije i bore na licu su vidljivo umanjene, elastičnost i otpornost kože je poboljšana, a kože izgleda podmlađeno i zategnuto. Krema ima efekat da vitalizuje dermalne ćelije kože i poboljšava njenu čvrstinu. Rezultat je nešto čime će svaka žena biti zadovoljna!

Koje Biodroga kreme sa matičnim ćelijama jabuke preporučujemo

Dnevna krema FIRMING DAY CARE

Ova krema ima multi funkcionalni bioaktivni anti age kompleks. Deluje tako što revitalizuje matične ćelije kože i time smanjuje fine linije na vašem licu kao i borice koje su već nastale. Takođe poboljšava sintezu kolagena i jača ćelijsku strukturu kože. Ova savršena krema, sa matičnim ćelijama zelene jabuke najbolji je saveznik u vašoj borbi protiv starenja, dajući vam mladalački izgled i svežinu.

Efekat je takav da su postojeće linije i bore vidno umanjene, elastičnost kože je znatno poboljšana i daje efekat glatkoće i mekoće vašem licu.

Nega suve kože – Dnevna krema za suvu kožu FIRMING DAY CARE FOR DRY SKIN

Suva i dehidrirana koža zahteva posebnu negu.

Multiaktivni anti age kompleksi svojim aktivnim sastojcima smanjuje fine linije i bore na vašem licu, potpomažu sintezu kolagena i jačaju ćelijsku strukturu, usporavajući prirodni ciklus starenja.

Efekat: Linije i bore su odmah umanjene, dejstvo je dugoročno, elastičnost kože je poboljšana a deficit vlage je efikasno uravnotežen.

Noćna krema FIRMING NIGHT CARE

Biodroga kreme

Nega kože kada se odmara, preko noć, takođe treba da bude prioritet svake žene. Biodroga kreme sa matičnim ćelijama zelene jabuke učiniće da vaša koža i posle četrdesete godine bude blistava i zategnuta. Tokom noći aktivni sastojci će regenerisati kožu čineći da postojeće bore i nepravilnosti budu vidno umanjene a deficit hidratacije uravnotežen.

Krema za predeo oko očiju FIRMING EYE CARE

Koža lica oko očiju zahteva posebnu negu. Bogata tekstura ove kreme prilagođena je konkretnim potrebama izuzetno delikatne zone oko očiji.

Biodroga kreme

Krema deluje tako da učvršćuje kožu u toj regiji, umanjujući bore i dajući joj potrebnu hidrataciju. Veoma je bitno spomeniti da značajno utiče na smanjenje kesica ispod očiju, koje predstavljaju noćnu moru svake žene.

Biodroga kreme sa matičnim ćelijama jabuke – Tretman

U estetskom centru Formoze Flori možete uraditi učvršćujući tretman lica sa matičnim ćelijama jabuke, koji će vašoj koži vratiti sjaj, hidratizovati je nakon leta i time eliminisati negativni uticaj sunčevog zračenja.

Tretman traje malo više od pola sata a rezultati su odmah vidljivi. Vaša koža će biti vidno podmlađena i hidratizovana, bore umanjene a pošto značajno aktivira i metabolizam kože, epiderm će biti fleksibilniji i otporniji.

 

 

0 Comments

Оставите одговор