Anti aiging tretmani lica

Anti ageing tretmani lica – Biodroga Golden Caviar age Reverse Treatment

adminids Comments 8 19/05/2018

Anti ageing tretmani lica namenjeni su ženama koje i posle četrdesete žele da sačuvaju blistav i zdrav izgled svoje kože, bez pojava prvih znakova starenja.

Naime, danas je gotovo nemoguće napraviti razliku izmedju žena u kasnijim dvadesetim i ranim četrdesetim. Ovaj “trend” je posebno izražen ukoliko se vodi računa o zdravlju i nezi kože lica.

Biodroga je razvila posebnu, luksuznu formulu za negu lica, koja je dostupna svim ženama koje žele da sačuvaju mladalački izgled svoje kože.

Anti ageing tretmani lica za žene koje znaju šta žele

Anti aiging tretmani lica

Većini žena se u nekom periodu svog života desi da nisu zadovoljne svojim izgledom. Primećuju da im se lice menja, da su podočnjaci izraženiji i da su nepravilnosti i bore vidljivije.

Spoljašni i unutrašnji faktori i mimika lica, svakako utiču da sa godinama vaš ten nije blistav i ne izgleda zdravo kao ranije.

Naš savet je da nega kože postane vaša rutina, kako bi ste u poznijim godinama očuvale lepotu koju ste imale.

Razlozi koji utiču na starenje kože

Naša koža je prepuštena na milost i nemilost mnogobrojnim faktorima koji utiču na njeno prerano starenje. To su pre svega nepovoljni i štetni uticaji sunca, lošeg i hladnog vremena tokom zimskog perioda i naravno loših životnih navika.

Kako će vaša koža izgledati tokom godina zavisi od niza faktora!

Na prvom mestu su godine starosti, način ishrane, genetika i lične navike. Primera radi, pušenje nepovoljno utiče na izgled kože, oslobađa slobodne radikale iz organizma koji oštećuju ćelije i dovode do prerane pojave bora.

Postoji naravno i niz drugih razloga…Primarni faktor koji utiče na izgled vašeg lica jeste svakako prirodni ciklus starenja, zatim izloženost suncu (fotostarenje), kao i zagađenja kojima smo svakodnevno izloženi.

Gubitak podkožnog, masnog tkiva između vaše kože i mišića, takođe može dovesti do pojave bora, umornog i isušenog izgleda. Ostali faktori svakako uključuju stres, gubitak težine, svakodnevne mimike lica, pa čak i poze u kojoj spavate.

Anti ageing tretmani lica  – Golden Caviar age Reverse Treatment

Anti aiging tretmani lica

Golden Caviar age Reverse Treatment bukvalno vraća vaše godine u nazad i omogućuje posle kratkog vremena mlađi i zdraviji izgled kože.

Vrhunski proizvodi i godine iskustva našeg tima daju fascinantne i odmah vidljive rezultate.

Ovi anti ageing tretmani lica predstavljaju bukvalno fantanu mladosti, čisti luksuz i potpunu relaksaciju vaše kože.

Efekti su vidljivi odmah i doprinose sjajnom i zdravom izgledu kože, poboljšavaju nivo lipida i hidriraju je, uklanjaju fine linije i bore, opuštaju mišiće lica i peglaju linije ekspresije, pa time daju osećaj svilene i nežne kože.

Koristi tretmana su dakle brojne, a vaše lice ponovo dobija mladalački sjaj i svežinu.

Biodroga koristi samo vrhunske proizvode!

Za sve tretmane, posebno kada su u pitanju anti ageing tretmani lica, koriste se vrhunski proizvodi, najboljeg kvaliteta.

Celokupni tretman počinje od čišćenja i toniranja lica za koji se koristi Skin-specific .

Sledeća faza je piling kože, putem koga se skidaju sve odumrle ćelije. U tu svrhu koristi se Piling: Skin-specific, AHA Facial Peeling, Celluscrub, Facial Peeling ili Gentle Silky Peeling.

Koncentrovane ampule Golden Caviar daće vašem licu potpuni sjaj i mladalačku lepotu.

Anti aiging tretmani lica

Tretman se privodi kraju masažom i potpunom relaksacijom lica uz Golden Caviar tissue mask (24karat gold leaf) u kombinaciji sa Radiance & Anti-Age Sleeping Cream-Serum

Završna faza sastoji se od nanošenja prijatnih hidratantnih krema Golden Caviar Eye Fluid, Golden Caviar 24h Care ili Golden Caviar 24h Care za suvu i beživotnu kožu.

Celokupni tretman traje 60 minuta u opuštenoj i relaksiranoj atmosferi našeg estetskog centra.

Lepa i negovana koža lica u poznijim godinama neka bude vaš zaštitni znak!

Vaša Biodroga

 

Оставите одговор