Top

Još jedan Sajam kozmetike Dodir Pariza uspešno je završen, a stručni tim Biodroge tom prilikom je brojnim posetiocima predstavio novitete u službi lepote, nege, a posebno podmlađivanja.

Ovog puta pored aktuelnosti, ali i novih proizvoda i tretmana, posebnu temu posvetili smo hemijskim pilinzima, po čemu je Biodroga sa svojim visokokvalitetnim kiselinama uveliko poznata svuda u svetu.

Tim Biodroge na Sajmu kozmetike pokazao neverovatna svojstva tretmana kiselina u službi podmlađivanja!

Na ovogodišnjem Sajmu predstavili smo još jedan specijalizovani tretman „Perfect age” koji daje fantastične anti-aging rezultate! Posetioci našeg štanda imali su prilike i da na licu mesta vide kako izgleda čuveni tretman. Naučna istraživanja pokazala su da nakon korišćenja ovih proizvoda dolazi do 12 odsto poboljšanja čvrstine kože i do 14 odsto poboljšanja nivoa hidratacije. Ukoliko niste iskoristili priliku da nas posetite na Sajmu kozmetike, predlažemo vam da pogledate našu internet prodavnicu gde možete pogledati i naručiti proizvode Biodroge među kojima se nalaze i proizvodi iz upravo predstavljene linije “Perfect age”.

PRODAVNICA

U medijima se poslednjih godina dosta govori o različitim benefitima hemijskih pilinga, a sve više žena, posebno srednjih godina, odlučuje se upravo za kiseline kako bi podmladile kožu lica i svakako sačuvale lepotu. Posebno specijalizovanim Biodroga tretmanima mogu se rešiti problemi proširenih pora, depigmentacije, akni, ali i u oblažiti bore oko očiju i nausnica. Svakako je važno i u kakvom medicinskom centru se rade ovakvi tretmani. Uvek savetujemo da je najbolje voditi se vrhunskim kvalitetom, a ne cenom. Pogotovo kada je u pitanju koža.

Uživali smo na ovogodišnjem Sajmu kako u druženju sa posetiocima, tako i sa brojnim kolegama. Smatramo da je razmena znanja i iskustava najbolji put ka unapređivanju prakse. Sa velikim zadovljstvom razmenili smo najnovija saznanja stečena u fabrici Biodroga sa našim lojalnim saradnicima. Kada se kompletnom iskustvu doda i razmena pozitivne energije, rezultat je odličan!

Hvala vam što ste i ovoga puta posetili naš štand na Sajmu kozmetike u velikom broju, kao i što ste deo naše tradicije koju brižljivo negujemo!

Vidimo se na narednom Sajmu!

Vaša Biodroga!

v

Pratite nas na društvenim mrežama:
You don't have permission to register

Reset Password