BIODROGA PROIZVODI

BIODROGA proizvodi su posebno razvijeni za potrebe kozmetičara sa fokusom na dermatologijU, za kozmetičke salone, dermatološke klinike, pre i posle estetsko-plastičnih intervencija.

TRETMANI LICA I TELA

Biodroga tretmani i masaže u estetskom centru Formose Flori koji se nalazi u centru grada, vam pružaju mogućnost da svoje telo i lice dovedete do savršenstva.

ESTETSKI CENTAR

U samom centru Beograda, u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, kozmetički salon Formoze Flori već skoro dve decenije pruža svojim klijentima vrhunske usluge nege lica i tela.

estetski centar biodroga beograd srbija

BIODROGA & BIODROGA MD

Formoze Flori je zvanični distributer Biodroga i Biodroga MD proizvoda za Srbiju.

Biodroga je Nemački dermo – kozmetički brand koji postoji već više od 50 godina. Pre više od 10 godina kvalitet proizvoda prepoznat je na našem tržištu i od tada je zastupljen u renomiranim kozmetičkim salonima, dermatološkim ordinacijama, sa tendencijom kontinuiranog rasta na tom polju.

Formulacije naših proizvoda se zasnivaju na sinergiji prirodnih sastojaka sa jedne strane i visoko – efikasnih biotehnoloških sastojaka, sa druge strane. Dodatno, Biodroga brand karakteriše izrazita dinamika kada je reč o uvođenju novih sastojaka u skladu sa najnovijim naučnim istraživanjima, a sa ciljem da se poveća efikasnost, ali i tolerancija proizvoda.

DOO FORMOZE FLORI ČAČAK

Pročitajte više...

biodroga md srbija

MEDICINSKA NEGA KOŽE

Bidoroga MD proizvodi razvijeni u saradnji sa dermatolozima. Četiri uzastopna koraka koja se nadograđuju jedan na drugi uvećavaju efikasnost dermatološke High-Tech Nege i garantuju optimalnu negu i zaštitu kože vaše kože.

Saznajte više

biodroga bambus masaža beograd salon lepote

OPUŠTAJUĆA BAMBUS MASAŽA

Blagotvorna masaža bambusovim štapom jedna je od najstarijih istočnjačkih masažnih tehnika. Drvo bambusa u istočnjačkoj kulturi predstavlja simbol dugovečnosti, životne energije, blagostanja i plodnosti. Bambus masaža za vaše telo u Beogradu estetski centar Formoze Flori.

Saznajte više

hemijski-piling-lica-beograd-1

TRETMAN KISELINAMA SA BOOSTER-ima

Cilj hemijskih pilinga je “otvaranje kože”, tj. uklanjanje keratinocita i njihovih ostataka sa površine kože. Put za transport aktivnih sastojaka kroz epidermis je otvoren dok aktivni sastojci koji se nalaze u preparatima, utiču na poboljšanje stanja u dermisu.

Pročitajte više...

TRETMANI I MASAŽE U ESTETSKOM CENTRU

estetskom centru Formoze Flori očekuje Vas prijatan ambijent, profesionalna usluga i uvek nasmejano osoblje.

Naš estetski centar u Beogradu poseduje sve što je potrebno da se vaše lice i telo osećaju lepim i negovanim. Mi vam nudimo tretmane lica i tela, terapeutsku i relax masažu, mezoterapiju, zatezanje i detoksikaciju, duboku relaksaciju kao i tretmane hidratacije i anti-age za muškarce.

Formoze Flori estetski centar ima za cilj da svaka žena ili muškarac iz salona izađu kao novi. Savremeni aparati i Biodroga preparati, kao i dokazana stručnost i višegodišnje iskustvo, tretmane čine ugodnim i sa rezultatima koji svaka žena priželjkuje.

 

Tretmani lica  Tretmani tela  Tretmani za muškarce

mirjana-biodroga

Poslednje sa našeg bloga