Biodroga sajam kozmetike

31. Međunarodni sajam kozmetike

adminids Comments 0 15/05/2018

12 i 13 maja održan je 31- vi Međunarodni sajam kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu.

Biodroga je i ovog puta bila u centru zbivanja!

Bili smo u prilici da prikažemo i prezentujemo sve novitete Biodroge i Biodroge MD porodice.

Biodroga sajam kozmetike

Najveću pažnju su svakako privukle revolucionarne Sheet maske za lice, koje se proizvode u Nemačkoj po visokim higijenskim i tehničkim standardima.

To su pre svega:

Luksuzni Zlatni kavijar

AntiAge Beli Tartuf,

Plava Orhideja za hidrataciju,

Luksuzno grožđe za energiju,

Maske za osetljivu kožu.

Sve naše korisnice dosada su veoma zadovoljne rezultatima koje daju u podmlađivanju i osvežavanju kože lica, a posebno su istakle  da su veoma prijatne, jer koži daju osećaj hlađenja.

Svaka maska može se kombinovati sa Biodroga Koncentratima – ampulama, koje predstavljaju spoj prirodnih i biotehnoloških sastojaka i daju trenutne i dugotrajne rezultate, koji mogu da se vide i osete gotovo odmah.

Biodroga sajam kozmetike

To su pre svega:

Beli Tartuf za ublažavanje bora i stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina.

Zlatni Kavijar za pomlađivanje putem obnavljanja vitalnih funkcija kože.

Plava orhideja za hidrataciju i vidljivo ublažavanje suvih linija.

De-stress Alge sa zlatom obogaćenim algama i ekstraktom korena Bak Mi-a regeneriše i umiruje stresiranu i iritiranu kožu, pružajući joj bolji imunitet.

Luksuzno Grožđe Šampanj vrste , koje je jak antioksidans, i zajedno sa energetskim kompleksom otklanja tragove umora o osvežava izgleda kože.

Akcenat je bio i na problematičnoj koži i samom postupku čišćenja i negovanja lica.

Problematična koža ne mora biti nužno vezana za poznije godine. Na zapaljenske procese i disbalans utiču kako spoljašnji, tako i unutrašnji faktori, pa predstavlja veliki problem i za mlađu populaciju.

Proizvodi iz Biodroga MD Clear ➕ linije neutrališu i suzbijaju procese koji dovode do upala. Dodatno, profesionalni tretmani ubrzavaju proces lečenja i vraćanja lepog i besprekornog tena.

Kod problemazične kože ne bi trebalo da bude kompromisa sa čišćenjem. Zato smo na sajmu posebnu pažnju posvetili i Biodroga MD Clear liniji u kojoj posebno izdvajamo:

Clear + Fluida za čišćenje – On ima moć da zahvaljujući salicilnoj kiselini umiri upale i ukloni višak ćelija kože, cink glukonatu da reguliše kvalitet sebuma, alantoinu da umiri i poboljša regeneraciju.

Clear + Pročišćavajući Tonik, iz koga ekstrakt hamamelisa utiče na skupljanje pora i doprinosi hidrataciji dok salicilna kiselina upija višak masnoća, matirajući kožu.

Istakli bi smo da su posebnu pažnju privukle Clear BB kreme i Clear anti age kreme za lice. Za koje su naše dame bile jako zainteresovane, obzirom da se radi o novini u Biodroga porodici.

Biodroga sajam kozmetike

Svi posetioci našeg štanda i ovog puta su imali 20% popusta na ceo asortiman proizvoda!

Puni utisaka i pozitivne energije, nastavljamo sa radom, kako bi smo u narednim godinama bili još bolji.

Lepa i negovana koža je naš zaštitni znak i zato smo se i ovog puta potrudili da našim damama ponudimo najbolje od Biodroge, jer u lepoti kompromisi ne postoje!

0 Comments

Оставите одговор