HIJALURON FILERI


Starenje je fiziološki proces tokom koga se pojavljuju fine linije i bore koje se filerima mogu uspešno tretirati. Fileri su specijalno proizvedeni gelovi, koji sadrže visok procenat hijaluronske kiseline.

Šta je hijaluronska kiselina?
Hijaluronska kiselina je supstanca koja je prisutna u koži ali se gubi u procesu starenja, a ima funkciju održavanja hidriranosti i turgora kože. Nažalost, ona se vremenom gubi, što je jedan od uzroka starenja kože lica i tela, a tako i pojave bora.
ZA ŠTA SU IDEALNI HIJALURON FILERI?
  • popunjavanje već nastalih bora na koži
  • nadoknadu potkožnog masnog tkiva koje se vremenom gubi
  • biorevitalizaciju kože jer stimuliše stvaranje novog kolagena

Savremeni hijaluronski fileri su dobijeni sintetički putem genetskog inženjeringa. Oni u potpunosti imitiraju prirodni hijaluron u koži. Dokazan je njihov stimulativni efekat na okolno tkivo, što znači da i posle njihove resorpcije koža ostaje u mnogo boljem stanju nego sto je bila pre punjenja. Ona je osvežena i ublaženih bora, a kod mlađih žena upotrebom dobre tehnike dolazi i do potpunog nestanka bora. Kod starijih osoba bore mogu biti znatno ublažene.

U kombinaciji sa mezoterapijom fileri su idealno rešenje za odlaganje hiruškog liftinga. Korišćenjem hijalurona visoke čistoće dugoročni efekti su zagarantovani dok je mogućnost komplikacija svedena naminimum.
Tretman traje oko 45 minuta.

Newsletter

FORMOSE FLORI
Andrićev venac 12/12 11000 Beograd

Tel.: +381 11/ 409 36 29
Mob.: +381 63/ 739 88 66

formoseflori@gmail.com

© 2017 Formoze Flori