BIODROGA MD HYPERSENSITIVE

BIODROGA MD HYPER SENSITIVE proizvodi su specijalno dizajnirani za negu osetljive kože, sklone neurodermatitisu, pre i posle estetsko-plastičnih invazivnih i neinvazivnih intervencija poput: mikrodermoabrazije, laserskih tretmana, tretmana sa voćnim kiselinama itd.

Proizvodi su zasnovani na Derma Membran Kompleksu u kombinaciji sa oživljavajućim biljnim kompleksom. Zahvaljujući ovoj koži srodnoj strukturi, DMS je veoma bitan za osetljivu kožu posebno zbog toga sto je kompatibilan sa kožom i omogućava dobar prodor sastojaka.

Oživljavajući biljni kompleks se sastoji od ekstrakta biljke Haberlea Rodopensis u kombinaciji sa ekstraktom sećerne repe i pekarskog kvasca. Ova biljka raste u ekstremnim uslovima, na mestima slabe vegetacije, u planinskim regionima ili pustinjama.

Tokom dugotrajne suše biljka gubi 95% vode, a sve njene vitalne funkcije ostaju netaknute, zahvaljujući jedinstvenom zaštitnom sistemu koji čuva ćelijske komponente.

Sa prvim kišama biljka se vraća u život za nekoliko sati, bez obzira na prethodni period suše, a posle nekoliko dana se pojavljuju cvetovi kao da nije bilo nestašice vode.

Oživljavajući biljni kompleks povećava elastičnost kože i optimizira svoje zaštitne mehanizme. On podržava prirodne regenerativne procese i povećava nivo vlažnosti kože.

© 2015 Biodroga MD